PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

UL-005-05

Helix Putih / Ungu

Lensa magnetik ditambahi

  • TEKNOLOGI PRESTASI OPTIK TINGGI TINGGI TINGGI

    Ing Uller®, kita duwe teknologi paling maju ing optik ing saindenging jagad. Kanthi lensa optik Performance-X-POLAR High Tech Performance High, kita entuk definisi lan kajelasan tinimbang normal sing ngidini kontras lan warna sing luar biasa.

    CARACTERÍICICAS

    • Ukuran Unisex kanggo pria lan wanita
    • Goggel ski karo Lensa magnetik ditambahi Kanthi 2 lensa kalebu: 1 kanggo dina sing cerah ing CAT.3 lan korek liyane kanggo dina visibilitas sing kurang ing CAT.1. Lensa magnetik ngidini sampeyan ngganti lensa cepet lan gampang kurang saka 2 detik.
    • Kacamata kacamata X-POLAR kanthi sistem lapisan Dual Layer AntiFog dobel supaya nyegah fog kanthi perlindungan UV-400
    • Sistem ventilasi internal kanthi anti-kondensasi kanggo recirculation udara maju lan njamin visibilitas paling apik.
    • Pita Tali Anti-Slip kanggo ndandani kaca tingal sing cocog menyang helm.
    • Bingkai digawe saka poliuretan termoplastik kanthi entheng maksimal.
    • Tutup mikropon lan stiker kalebu

     

    PREMIUM kualitase ngatasi kabeh

    Goggle ski lan salju salju kita digawe dening lan kanggo para pengedar. Fitur teknis sing dhuwur kanggo njamin kinerja sing paling apik lan linuwih maksimal ing kahanan sing paling ekstrem sajrone praktik Freeride. Topeng ski kita digawe saka kebutuhan sing dikepengini tim freerider produk saka segi bahan lan kenyamanan. Sawise produk wis diuji, kita ngumpulake kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa nindakake modifikasi sing dibutuhake ing pabrik kanggo nyukupi syarat kasebut. Dheweke produk premium saka tingkat paling dhuwur

    SUKA lan KES SET

    Saben kothak dilengkapi barang ing ngisor iki:

    • Topeng Uller®
    • 2 lensa klebu: 1 kanggo srengenge lan siji kanthi visibilitas sithik
    • Kasus nindakake abot
    • Panutup mikrofiber fleksibel
    • Ngresiki suede
    • Stiker merek
  • LENSES MAGNETIC INTERCHANGEABLE

    Model topeng iki kalebu sistem pertukaran lensa magnetik. Sistem sing ngidini lensa kanthi cepet lan gampang ngganti kapan wae, gumantung karo kondisi cuaca.

    Lensa magnetik ditambahi

     

    Thanks kanggo sembrani sing ana, jangkar lensa menyang pigura digawe kanthi gampang, amarga bisa ngganti lensa mung 2 detik.

    Ing kothak kita kalebu 2 lensa sing beda:

    • Lensa utama Kategori 3, cocok kanggo srengenge

    Lensa ing kategori 3

    • Lensa sekunder Kategori 1 kanggo dina sing katon kurang lan kahanan sing kurang apik.

    Lensa ing kategori 1

  • OPTIK PRESTASI TEKNOLOGI TEKNOLOGI Lensa X-POLAR

    Ing Uller®, kita duwe teknologi paling maju ing optik ing saindenging jagad. Kanthi lensa optik Performance-X-POLAR High Tech Performance High, kita entuk definisi lan kajelasan tinimbang normal sing ngidini kontras lan warna sing luar biasa.

    Ketajaman gedhe ngidini kita nambah kontras lan kesetiaan warna, saéngga nambah visi lingkungane lan relief.

    Kita nggawe lensa kanthi bahan sing paling apik kanggo entuk resistensi lan kekerasan sing luwih gedhe marang impak, uga proteksi sing luwih gedhe marang radiasi ultraviolet. Kabeh mau tanpa nglirwakake entheng sing menehi panglipur.

    Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita X-Polar lensa, klik ing kene

     

    Teknologi optik X-kutub

 

* Uller® yaiku merek sponsor resmi saka: Grupo Aramon (Formigal, Panticosa, Cerler, Javalambre lan Valdelinares), Altitude HeliSki Aragón, Whistler Wander, Boi Taüll lan El Dorado Freeride

 

Sponsor resmi formeral cerler panticosa javalambre valdelinares

 

[tengah]