PREMIUM kualitase ngatasi kabeh

Kabeh kacamata kita dikembangake dening para perancang ahli sing nggawe dheweke kudu diutus saka tim atlit profesional lan banjur diprodhuksi karo bahan sing paling apik ing pabrik optik lan pigura sing paling apik. Saben pasangan kaca tingal kita wis ngetrapake nganti nem puluh proses manual sadurunge nggunakake wangun akhir saliyane ngliwati kontrol kualitas lan tes kinerja sing luwih ketat.





GUNUNG SAIKI ING PREMIUM KELULUSAN AKTIF

Bingkai digawe saka asetat selulosa sing paling apik. Kita milih kanthi ati-ati saben klompok asetat kanggo mesthekake yen asile paling pas. Saben pigura digawe lan polesan kanthi tangane kanthi lengkap dening para pengrajin master, saéngga njamin produk karo Premium rampung ndhuwur standar pasar. Thanks kanggo iki, kita ganti kacamata Uller® dadi produk saka kisaran paling dhuwur sing bisa ditemokake ing industri optik.

PIECES MIDAL SOLID.

Bingkai kita kalebu bagean logam sing kuat babagan tegas lan kualitas sing paling dhuwur. Engsel dhuwur dhuwur lan tahan nanging ing wektu sing padha, dheweke duwe rasa lemes sajrone artikulasi. Mekanisme pambuka lan nutup sing gampang dirancang kanggo nggampangake kepenak sampeyan, nanging kanthi kualitas sing ora cocog sing bakal bisa digunakake kanggo panggunaan sing paling apik.