PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

PREMIUM kualitase ngatasi kabeh

Kabeh kacamata kita dikembangake dening para perancang ahli sing nggawe dheweke kudu diutus saka tim atlit profesional lan banjur diprodhuksi karo bahan paling apik ing pabrik optik lan pigura sing paling apik. Saben pasangan kaca tingal kita wis nyinaoni nganti nem puluh proses manual sadurunge nggunakake wangun akhir, saliyane ngliwati kontrol kualitas lan tes kinerja sing luwih ketat.





GUNUNG SAIKI ING PREMIUM KELULUSAN AKTIF

Bingkai digawe saka asetat selulosa sing paling apik. Kita milih kanthi ati-ati saben klompok asetat kanggo mesthekake yen asile paling pas. Saben pigura digawe lan polesan kanthi tangane kanthi lengkap dening para pengrajin master, saéngga njamin produk karo Premium rampung ndhuwur standar pasar. Thanks kanggo iki, kita ganti kacamata Uller® dadi produk saka kisaran paling dhuwur sing bisa ditemokake ing industri optik.

GETAM METAL KESEHATAN.

Bingkai kita kalebu bagean logam tahan kanthi kekuatan lan kualitas paling dhuwur. Engsel dhuwur-mburi kuwat lan kuat, nanging ing wektu sing padha duwe rasa alus ing sendhi. Mekanisme pembukaan lan penutupan sing gampang wis dirancang kanggo nggampangake kenyamanan sampeyan, nanging ing wektu sing padha karo kualitas sing ora bisa dikalahake sing bakal menehi kinerja paling apik.