Temokake pengalaman main ski ing pegunungan Colorado!

September 18, 2020

Ski ing Colorado

Mikir babagan Colorado yaiku mikir ski, ski lan ski liyane! Lan minangka? Pegunungane kanthi bokor alami sing apik lan lega ing kabeh tingkatan sing apik tenan, lan dikarepake para pecinta ski, salju lan olahraga salju liyane.

Geser mudhun slope kanthi cepetmlebu hawa seger ski ing Colorado iku perasaan sing luar biasa. Wis dadi pengalaman sing diidham-idhamake dening ewonan turis lan atlit sing ngunjungi saben taun kanggo ngrasakake kesusu adrenalin tanpa mbandhingake. Puncak, sing paling dhuwur ing Pegunungan Rocky, padha karo petualangan, sing kudu dialami saben pemain ski. Apa sampeyan siyap sinau babagan papan ski sing luar biasa iki? Waca terus lan rasakake apa pengalaman ski ing resort Colorado!

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

Temokake Resor Ski Paling Apik ing COLORADO!

ASPEN

Apa Aspen?
Aspen minangka kutha sing dununge ing Pitkin County ing negara bagian Amerika Colorado, sing muncul dadi mekkah ski sawise Perang Dunia II nalika Perusahaan Ski Aspen diwiwiti. Sajrone pirang-pirang taun, kutha iki dadi pusat olahraga lan kegiyatan budaya sing penting banget yaiku ski, uga olahraga salju liyane kayata snowboard.

Kepiye Aspen?
Kutha Aspen kasusun saka papat resort pribadi sing, sanajan ora ana gandhengane, nggawe kabeh kutha lan dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo ski, ora preduli level pengalaman sampeyan. Uga ora masalah yen anggaran sampeyan ora paling dhuwur, kabeh bakal gumantung ing pusat ski sing sampeyan pilih, lan musim sing sampeyan arep. Ana apa-apa kanggo kabeh wong ing kutha iki!

Petualang wiwitan mesthi bakal nemokake papan sing ideal ing stasiun 'Buttermilk' lan area ngisor stasiun 'Snowmass'. Sing duwe level ski ing tengah bakal luwih becik lunga menyang 'Highlands' lan 'Snowmass' ing wilayah sing luwih dhuwur. Nanging yen sampeyan wis dadi pemain ski profesional kanthi tingkat lanjut, disaranake sampeyan milih Gunung AspenSampeyan ora bisa ngliwati mangkuk stasiun 'Highlands'. Nanging mengko bakal dibahas kanthi rinci!

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apikJelajahi Stasiun ASPEN sing paling apik karo kita!

  • Gunung Aspen (Ajax)

Ing Stasiun Gunung Aspen iku pusat ski pertama ing kutha iki! Kita nemokake sampeyandununge ing sisih lor kutha, lan ditondoi kanthi nawakake trek sing angel banget kanggo sing paling ahli. Nyatane, Gunung Aspen Iki minangka resort ski sing ora duwe lereng kanggo para pamula. Iki digawe saka pirang-pirang lereng tingkat menengah, maju lan ahli, lan dadi pungkasane dadi pusat ski sing cukup eksklusif. Gunung Aspen nduwe total 76 trek sing kasambung karo ngangkat, lan pangkalane cedhak banget karo kutha kasebut. Stasiun sing apik tenan kanggo nyoba katrampilan lan keahlian sampeyan!

  • Aspen - Buttermilk

La stasiun buttermilk, minangka bagean, yen nawakake lereng biru lan abang, tegese "gampang" lan "penengah", utamane dianjurake kanggo miwiti jagad ski, coba katrampilan lan nikmati kabeh adrenalin sing pipa(ngapusi tabung) lan salju salju (taman salju). Desain lan adaptasi nggawe pusat akrab, kanthi pilihan kanggo wong diwasa uga bocah. Ing stasiun buttermilk Saiki ditemokake ing sisih lor Dataran Tinggi Aspen, lan dhuwure rada kurang. Pancen apik banget kanggo plancongan kulawarga, ora bisa ilang!

  • Aspen - Dataran Tinggi

Dumunung ing Pucuk Highland lan Pucuk Loge (sisih lor kutha), Dataran Tinggi Aspen Nemen kanggo nawakake ski gunung kanthi lereng abang lan ireng (ora disaranake kanggo penengah utawa pamula). Wis dikunjungi para pengendara sing pengin nantang lereng alam lan mangkok sing diadaptasi kanggo olahraga kasebut, kalebu Highland Bowl, Bowl Olimpiade lan Steeplechase. Yen sampeyan duwe pengalaman ekstrim, mesthine bakal dadi papan sing cocog kanggo sampeyan!

  • Apen - Snowmass

Resor ski iki, udununge ing sacedhake Desa Snowmass, Iki minangka kutha paling gedhe ing kutha iki, lan ora diragukan, salah sawijining sing paling populer ing kabeh Aspen. Nduweni macem-macem trek kabeh warna kanggo kabeh level. Iki nggawe titik ski sing apik banget kanggo kabeh jinis pemain ski, sanajan sampeyan minangka pamula utawa ngunjungi kanca lan kulawarga. Nanging, sampeyan uga bakal nemokake lereng tingkat dhuwur sing dadi tantangan kanggo para pemain ski sing paling ahli. Ing stasiun salju Nawakake swasana sing apik, pilihan akomodasi sing apik banget, restoran lan toko sing bisa dituku. Pancen duwe kabeh!

Aspen Iki dirancang kanggo ngasilake pengalaman lengkap lan unik ing ski, sing dadi obyek wisata utama. Nyatane, ski ana ing endi wae! Kajaba iku, dadi titik karo stasiun kanggo kabeh kabutuhane para pengunjung uga alasan lelungan (petualangan, kulawarga, romansa utawa sinau). Tanpa mangu-mangu, sampeyan bisa ngunjungi kabeh stasiun, sanajan sampeyan wis ngerti sing endi sing paling cocog kanggo sampeyan lan kanca-kanca! Sejatine, Aspen pancen apik yen sampeyan mutusake plancongan ski ing luar negeri nalika preinan musim salju sabanjure. Goleki!

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

COPPER GUNUNG

Ing stasiun gunung tembaga, dununge ing sisih kulon Denver (ibukutha Colorado), Lingkungan sing apik banget nunggu sampeyan, turis lan warga lokal seneng pirang-pirang kegiyatan ing salju kajaba ski, sing bisa ditindakake ing lereng kabeh warna lan level. Ing kana sampeyan bakal nemokake 77 trek sing gampang, 50 penengah lan 25 angel kanthi total 152 trek sing sampeyan gunakake. Mangkokipun dikepengini dening para ahli olahraga paling gedhe, digawe ing antarane gunung kanthi cara alami, lan diadaptasi kanggo rasa seneng. saka pemain ski, kanthi macem-macem trek sing kasedhiya, trodden utawa trodden.

Amarga dununge kira-kira 13 km saka Frisco (ing Summit County), sampeyan bisa milih opsi penginapan ing kutha sing cedhak iki. Sampeyan duwe rencana nyuda anggaran nalika lelungan. Frisco uga duwe sawetara pilihan kanggo wisata sing nyakup museum, area hiking, lan taman salju, saengga ora suwe sampeyan bakal bosen. Nanging, Stasiun Gunung Tembaga Nduwe fasilitas hiburan, akomodasi lan restoran dhewe sing bakal nggawe sampeyan kaget, disebar ing telung lokasi: Village East, The Village at Copper and West Village.

Elinga, pikirake yen ketinggian stasiun iki udakara 3.000 meter, mula sampeyan kudu siyap nganggep iki lan aja nganti nyingkirake kesenengan saka lelungan yen sampeyan pamula.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

TEMBANG TENGAH

La Stasiun Winter Park Resort, "Favorite Colorado" orientasi utamane kanggo level ski canggih lan menengah, sanajan nawakake pilihan jejak sing gampang kanggo para pamula. Winter Park dipanggonke kanthi ideal ing sisih Continental Divide sing menehi sampeyan keuntungan nalika nampa lan nampung badai musim salju saka meh kabeh ngarep. Apa tegese iki? Dheweke bakal kepepet ing kana lan bakal nambah lapisan salju kanggo ngrasakake lereng.

Stasiun, udununge cedhak Range Depan (udakara 90 menit saka Denver) telung pucuk (Winter Park, Mary Jane lan Vasquez Ridge) sing komunikasi lan sambung karo jalur utawa lift, sing bisa nampa luwih saka 10.000 wong saben dina ski. Uga duwe macem-macem pilihan akomodasi kayata losmen gunung, hotel, lan kondhisi sing regane paling murah nganti paling mewah. Aja kaget yen sampeyan nemokake sawetara kamar lan kabin sing didhelikake ing alas ing kuthaTaman Musim Dingin!

Kajaba iku, minangka nilai tambah, stasiun iki diadaptasi kanggo nampa wong-wong sing meh kabeh jinis cacat fisik, sing ing kono duwe kesempatan kanggo sinau ski lan papan salju ing Pusat Olahraga Nasional Orang Kurang Upaya (NSCD).

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

VAIL (RESEP KANGGO SKIL)

La Stasiun Resor Ski Vail Iki paling gedhe ing kabeh negara Colorado lan nomer telu paling gedhe ing kabeh Amerika Serikat. Kita temokake dununge ana ing jejere kutha Vail, ing Eagle County Yen sampeyan arep ngunjungi resor ski sing apik iki, mula ora bakal bisa salah sawijining pengalaman plancongan sing paling apik sing bisa dipilih. Nyedhiyakake meh kabeh ing telung bagean: Front-Side, Blue Sky Basin, lan Black Bowls. Stasiun kasebut nduweni trek kanggo level lanjut kanggo sebagian besar, lan mulane akeh ahli ski ngunjungi, nanging nawakake pilihan sing apik kanggo pemain ski menengah lan pamula sing ora bakal nguciwani sampeyan yen jinis lereng.

Kajaba iku, iku stasiun sing duwe kutha lan kutha ing Lembah Vail kanthi gaya kolonial sing apik banget lan sampeyan bakal ora ngerti. Lan sampeyan bakal weruh manawa plancongan belanja lan hiburan wengi pancen mewah! Sing paling apik yaiku sampeyan nemokake atusan pilihan penginapan, kalebu penginapan, hotel, omah, kabin lan kondhisi, sing bakal adaptasi karo kabeh anggaran lan selera amarga akeh pilihan, sanajan sejatine bisa dadi salah sawijining pusat ski paling larang sak Colorado. Dadi, yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nandur modal lan nikmati pengalaman salju iki, mesthine sampeyan ora bakal getun. Yen sampeyan karo a budget winates, pilihan sing paling apik yaiku tetep ing kutha-kutha sing cedhak karo stasiun, sing meh kabeh jarak sawetara kilometer.

Apa sampeyan ngerti laVail Town dhewe dibangun sawise resort ski dibukak ing taun 1962? Mula kutha kasebut meh fokus ing pariwisata lan pemain ski sing ngunjungi. Kajaba iku, ing Resor Ski Vail Dumadi saka 3 stasiun liyane sing paling hebat, lan sanajan dianggep independen, operator kasebut dioperasikake dening perusahaan Vail Resorts. Ing kene kita menehi sampeyan sawetara informasi babagan!

  • RESEP PUTIH KIRI

El Resor Beaver Creek Kita nemokake yen dununge ora luwih saka 20 menit saka Vail, cedhak karo kutha Avon. Stasiun iki sinonim karo kemewahan ing saben aspek, lan kita bisa ndeleng ing toko merek, galeri seni sing ditemokake nalika mlaku-mlaku, lan umume ing kabeh stasiun. Iki nggawe salah sawijining alternatif paling mewah, elegan lan eksklusif.

Pusat ski iki ukurane cukup cilik yen dibandhingake karo resor liyane, nanging ora kepenak lan wiyar. Nyatane, duwe gunung ski sing kasusun saka 3 desa sing beda. Elinga manawa akeh trek sing ditawakake kanggo level menengah, sanajan nawakake pilihan sing apik kanggo level sing luwih maju lan pamula. Lan sampeyan ora bisa melewati gelanggang es sing apik banget sing fenomenal!

  • RESORT SKI BRECKENRIDGE

Stasiun Breckenride biasane diarani "Breck" lan kasusun saka 5 puncak sing jembar kabeh Summit County ing Summit County. Iki minangka salah sawijining pusat ski paling asring dibukak saben taun ing Amerika Serikat. Lan pengalaman ing Breckenridge nyedhiyakake lingkungan sing ideal yen kutha sampeyan apik, kanthi alternatif akomodasi kanggo kabeh selera lan anggaran.

Iki minangka wilayah salju sing akeh lan biasane duwe lereng kanggo level ahli, tingkat lanjut lan menengah, sanajan sampeyan uga bisa nemokake lereng kanggo para pamula sing sinau sekolah ski. Kajaba iku, sampeyan bisa seneng taman gaya gratis kanggo sing luwih petualangan, kanthi kothak lan ril bisa geser lan mlumpat kanthi cepet, lan sampeyan uga bisa melu profesional sing diakoni kanggo kompetisi sabanjure.

  • RESORT KEYSTONE

Resor ski sing luar biasa iki ditemokake ing kutha Keystone ing negara bagian Colorado, cedhak banget karo Denver. Pusate digawe saka 3 gunung sing cocog kanggo ski, utamane kanthi lereng kanggo level canggih lan ahli, sanajan uga nawakake pilihan kanggo level menengah lan pamula. Ing stasiun keystone kepenak banget yen dikunjungi awan lan wengi amarga misuwur Wengi ski (ski wengi), amarga sawetara lereng paling apik disesuaikan khusus kanggo ski ing wayah wengi. Pancen keren!

Ing Keystone Resort, sampeyan uga bisa nemokake pilihan apik ing restoran lan toko kanggo Blanja, uga ewonan pilihan penginapan lan penginapan sing mesthi cocog karo cita rasa lan anggaran sampeyan. Entuk saka sing paling kepenak lan murah, menyang kondhisi gunung lan omah pribadi sing paling mewah lan premium.

Uga, iki resort ski ing colorado nawakake wilayah kanggo nunggang jaran, taman sepeda gunung, lapangan golf lan papan sing diadaptasi kanggo menehi konferensi. Uga duwe tlaga cedhak mung sawetara menit, sing nalika beku dadi gelanggang luncur es. Sampeyan ora bisa kangen!

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

ASAS ARAPAHOE

Uga dikenal kanthi jeneng "Basin" utawa mung "A-Basin", ing Resor ski Arapahoe Basin dununge ing alas Nasional Sungai Putih ing Colorado. Iki minangka papan sing dirancang khusus kanggo ahli ski lan snowboard sing paling ahli, amarga umume nawakake lereng tingkat lanjut. Nanging, ing resor sampeyan nemokake opsi trek menengah lan uga gampang kanggo pamula lan siswa, sing malah nemokake sekolah ski.

Salah sawijining perkara sing paling sampeyan tresnani babagan resor Basin yaiku sampeyan bisa main ski nganti wiwitan wulan Juni, sing bisa nganti wulan Juli nganti pirang-pirang taun. Mula, asring banget mbukak lawange telung wulan tinimbang stasiun liyane.

Yen sampeyan pengin ngunjungi plancongan sabanjure, elinga yen ora duwe akomodasi dhewe, lan sampeyan kudu nginep ing Keystone Resort utawa akomodasi ing kutha-kutha sing cedhak mung udakara 20 menit saka wilayah ski, kayata Frisco, Silverthorne, Breckenridge lan Dillon.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

KANGGO

La stasiun loveland sampeyan cedhak banget karo kutha Georgetown ing Colorado, digawe saka Lembah Loveland lan Loveland Basin sing kalorone padha nyambung siji liyane mung numpak bis. Ing riders Sing paling ekstrem yaiku sing paling sering ngunjungi Loveland kanthi trek salju 400 '' tanpa lalu lintas lan lereng curam sing mili menyang mangkok (mangkuk) mbukak Iki bakal dadi salju sing luwih gedhe tinimbang sing ditemokake ing resor ski liyane ing Colorado.

Senadyan mangkono, pemain ski pamula bisa nemokake Loveland Sawetara opsi sing adhem, uga nganggo lereng, nanging kurang tajem, utamane ing wilayah kasebut Lembah Loveland. Iki biasane minangka salah sawijining stasiun pertama sing mbukak lawang ing taun iki, amarga nawakake musim wiwit Oktober nganti Mei.

Ing kutha iki, sampeyan bakal nemokake alternatif akomodasi sing beda-beda, kanthi pilihan hotel sederhana lan kondhisi mewah sing disesuaikan karo kabeh kenyamanan. Sanajan sampeyan bisa milih golek akomodasi sing ideal ing kutha Georgetown.

Ski ing Colorado: tinjauan musim sing paling apik

NGANGGO: Musim ski antara wulan November lan April, yaiku wulan sing paling cocog kanggo ngunjungi resor ing Colorado. Elinga yen ski iku olahraga sing mbebayani lan sampeyan kudu nindakake kabeh langkah-langkah keamanan sing dibutuhake.

Kaya sing kasebut ing wiwitan blog iki, Resor Arapahoe Barin lan Loveland minangka loro sing cenderung mbukak luwih dawa tinimbang liyane sajrone taun, sanajan kasunyatane yaiku nanging nalika mbukak lan nutup musim ski Bakal gumantung karo yuridiksi saben stasiun miturut kahanan cuaca. Biasane keputusan sing dijupuk tepat miturut jumlah lan level salju sing tiba ing taun kasebut.

AKTIVITIF LAIN APA sing BISA DITindakake ing COLORADO?

Kutha iki apik banget, lan kebak kegiyatan rekreasi sing mesthi bakal nglengkapi plancongan sampeyan, luwih-luwih yen sampeyan lelungan karo kanca lan kulawarga. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka plancongan kanggo nikmati fasilitas liyane lan ngaso awak sawise sawetara adrenalin ing salju.

Manfaatake pengalaman liyane ing kutha Denver lan negara bagian Colorado umume. Sawetara kegiatan sing paling apik yaiku:

  • Nitih sepeda
  • Zoo Denver
  • Museum Ilmu lan Alam Denver
  • Snowmobile nitih liwat gunung
  • Ice skating ing kali beku
  • Kayaking ing Confluence Park
  • Kapal kapal Washington Park
  • RiNo District ART
  • Blanja
  • Pub lan restoran
  • Rapat olahraga tim lokal

Ski ing Colorado

Plancongan ski menyang Colorado mesthi bakal nyenengi, kebebasan lan adrenalin!

Negara Centennial sing diarani, sisih kulon ing Amerika Serikat, bisa duwe blizzard sing gedhe amarga kahanan dhuwur lan cuaca, nanging ing antarane wulan Nopémber nganti April nampa ewonan pemain ski sing golek petualangan ing musim sing beda. lan obyek salju.

Elinga yen kanggo lelungan ski sampeyan kudu siyap-siyap kanggo suhu sithik kanthi peralatan sing dibutuhake lan nganggo sandhangan sing cocog, apa duweke utawa disewakake ing stasiun. Kajaba iku, kudu dipikirake manawa olahraga ekstrem ing salju nyebabake risiko dipertimbangkan. Penting, supaya sampeyan terus ngerti, siyap lan njaga kahanan sing waspada.

Saiki yen sampeyan wis ngerti sethithik babagan pengalaman ski ing Colorado, sampeyan bisa milih musim lan resort paling apik kanggo kabutuhan. Dadi aja ragu-ragu maneh lan rasakake lelungan petualangan iki dhewe!


Publications sing gegandhengan

Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane
10 acara olahraga paling dhuwur lan kompetisi
10 acara olahraga paling dhuwur lan kompetisi
Temokake lomba lan acara olahraga ekstrem sing paling apik ing Eropa lan jagad! Ana akeh pertemuan petualangan ing jagad, saka sing paling aneh lan paling asli, sing paling klasik,
maca liyane
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane