10 acara olahraga paling dhuwur lan kompetisi

September 18, 2020

kompetisi acara olahraga ekstrem

Penyayang petualangan ngerti manawa adrenalin iku mung kecanduan. Mupangatake olahraga olahraga petualangan lan olahraga ekstrem wis dadi bagean dhasar saka urip saben dina petualang sing menehi khayalan kanthi wektu sing paling ekstrem, luwih-luwih nalika melu kompetisi sing nuduhake katrampilan lan bakat ing njaba. saka risiko.

Apa lomba sing paling ekstrem?

Ing acara olahraga ekstrem, festival lan kompetisi padha keren banget! Ana akeh perkara ing jagad iki, wiwit sing paling langka lan kreatif, nganti sing paling klasik lan legendaris. Ing saben wong kasebut, kita bisa nyekseni raksasa olahraga lan janji anyar kanthi pasuryan tantangan pasukan alam, puncak paling dhuwur, gelombang paling brutal, lan dalan sing paling dawa lan paling mbebayani.

Apa sampeyan ngerti sawetara? Maca terus lan sinaoni sawetara acara, festival lan acara paling apik lan ekstrem lomba ngulandara kabeh jagad!

Kompetisi X Ekstrem sing ekstrem

GAMES X

Yen sampeyan seneng olahraga ekstrim lan gaya bebas, mula sampeyan ora seneng karo X-Games kaya sing kita tresnani! Monster kompetisi olahraga ekstrem iki kanthi sampurna nggabungake semangat, aksi lan musik, nggabungake para profesional olahraga saka saindenging jagad kanthi macem-macem kategori. Kabeh iki miturut arahan klompok ESPN, amarga kompetisi digawe ing taun 1995.

Kepiye X Game?

ing X-Game dheweke ditindakake kanthi cara tartamtu. Para pesaing melu menang medali emas, perak lan tembaga, uga hadiah dhuwit. Nanging, umume saingan karo prestise sing ana ing antarane posisi paling dhuwur ing kompetisi internasional sing misuwur iki.

Kaya sing kita deleng ing Olimpiade, ana rong versi X Games: musim salju lan sing panas. Ing repertoar kompetisi ing musim panas ditemokake Skate, BMX, motorcross, gaya bebas, roller, rally, scootering (skateboarding) lan surfing, lan balap motor. Lan ing mangsa X-Games, sampeyan saingan ing papan salju, ski lan salju.

Liyane bab keren babagan X-Game yaiku edhisi sing beda-beda ora mesthi dianakake ing papan sing padha, mula cenderung adhedhasar ing macem-macem papan ing planet iki, saka California nganti Jepang. Kajaba iku, dikombinasikake karo festival terkenal sing nawakake musik langsung "X Fest" sing nawakake Sesi otograpi karo atlit lan kegiatan liyane kanggo para penonton, penggemar lan uga pesainge dhewe.

10 Kompetisi ProFol Galicia Surf Pro

PROFI KUNCI ABANCA GALICIA

Apa sing Pantin Classic?

Biyen dikenal kanthi jeneng "Pantin klasik" utawa "Galicia Surf Pro", penggemar Galicia Classic Surf Pro dianakake ing pantai Pantín, Valdoviño (ing propinsi A Coruña) minangka bagean saka sirkuit Liga Surf Dunia (WSL).Ing kana, para elit selancar ing donya ketemu langsung lan langsung sajrone tes dobel QS 10.000, sing ngaku juara paling penting ing kabeh sirkuit Eropa.

El Abanca Galicia Klasik Surf Pro,ing taun-taun pungkasan wis dioperasikake ing Klub Praia de Pantín (duwe ABANCA minangka sponsor utama), nglumpukake selancar jagad paling apik saben taun kanggo kompetisi ing acara kategori pria lan wanita. Para peselancar paling apik ing donya ngunjungi lokasi iki kanggo saingan lan nuduhake kabeh bakat.

Iki minangka salah sawijining kompetisi selancar sing paling diantisipasi ing Eropa, dadi tuan rumah luwih saka 100.000 wong ing taun lan nawakake conto sing apik banget babagan surfing, wiwit saka sandhangan lan toko barang olahraga, menyang kios panganan lan musik Sejatine kabeh kegiyatan kasebut pancen hebat banget, amarga pungkasane dadi kompetisi lan sekaligus dadi festival, kanthi kegiyatan ikonik kalebu baptis surfing sing misuwur.

10 kompetisi ekstrem O Marisquiño

ING ATAWA SEAFOOD

O Marisquiño minangka salah sawijining budaya kutha lan festival olahraga aksi sing paling penting ing Eropa wiwit digawe ing taun 2001. Iki minangka festival ruangan telung dina gratis, ing endi luwih saka 160.000 wong seneng sepuluh kompetisi olahraga ekstrem, pameran budaya, gastronomi sing apik, kompetisi tari istirahat, demonstrasi seni lan graffiti, konser lan liya-liyane, kabeh ana ing Pelabuhan Maritim Vigo, cedhak karo distrik bersejarah kutha kasebut.

Ngendi O Marisquiño dirayakan?

Festival O Marisquiño kedadeyan ing area luwih saka 150.000 meter persegi ing sacedhake lingkungan bersejarah Vigo, ing endi dianakake tes ekstrem sing hebat, ing ngarep lan ing segara, khusus ing Paseo de las Avenidas, Dermaga Trasatlánticos, Nautical lan Breakwater. Ing kana, wilayah kanggo saben pameran olahraga lan budaya ditampilake. Wis dadi acara unggulan ing kutha iki!

El Utawa Marisquiño Nglumpukake 3 cangkir donya, Street Skateboarding Piala Dunia, Miniramp Skateboard Piala Dunia lan Tur Dirt FMB World, sing dicetak ing klasifikasi global, lan kabeh atlit paling apik, nasional lan internasional gabung. Paling anyar, ing antarane disiplin kasebut, FIBA ​​3x3 Basket wis dilebokake lan dheweke wis entuk kabisat menyang kategori Emas Langsung Langsung.

10 kompetisi ekstrem Granvalira Jumlah

GRANDVALIRA TOTAL FIGHT

Opo ikuPertempuran Jumlah Grandvalira?

Grandvalira Total Fight minangka salah sawijining kompetisi snowboard lan gaya bebas nasional lan internasional sing paling misuwur saiki! Yaiku a kompetisi ekstrim menarik banget amarga bakat, trik lan gaya asli para pesaing dibantah, ing kategori pria lan wanita.

Papan luncur salju Slopestyle lan freeski iki dianakake en The Snowpark El Tarter (salah sawijining taman perintis ing Semenanjung) Iki digawe ing taun 2005 lan saya tuwuh wiwit saiki. Kasunyatane, kanggo edhisi kaping pindho entuk 3 lintang ing tanggalan TTR (Ticket To Ride Tour), sirkuit pathokan ing papan salju internasional.

Nanging uga ing taun 2009, sirkuit TTR menehi bintang kanggo dheweke! Nalika semana 4 bintang kasebut nyebabake rasa seneng internasional sing nggawe stasiun kasebut Grandvalira ing peta. Kabeh mau pas karo tekane wong akeh riders kanthi lokalitas sing luwih dhuwur, sing pengin melu.

Grandvalira Total Fight, kompetisi gaya bebas paling gedhe ing Eropa kidul, pungkasane nampa (ing 2013) bintang 5 ing sirkuit TTR ing papan salju lan mlebu ing Kategori emas ing sirkuit AFP, referensi internasional ing freeski.

10 kompetisi Komplek Dakar ekstrem

KANGGO DAKAR

Rute Dakar Rally: Apa iki?

Ing pirang-pirang dekade kepungkur, Rally Dakar wis dadi salah sawijining kompetisi mobil paling ekstrem lan mbebayani wiwit saiki. Biyen diarani "Rally Paris-Dakar", iki minangka kompetisi mobil tahunan saka serangan gropyokan, diatur dening ASO (Organisasi Olahraga Amaury) wiwit tanggal 26 Desember 1978.

Nalika kompetisi diwiwiti, balapan kasebut diwiwiti ing Paris lan pucuke 10.000 kilometer luwih adoh, ing ibukutha Senegal, ing Afrika Kulon. Sanajan mengko diwiwiti ing Buenos Aires (Argentina), pungkasane ing taun 2019 diumumake yen bakal dianakake ing Arab Saudi ing Timur Tengah kanthi 12 tahap, limang ewu kilometer waktune lan luwih saka 7800 km lelungan total. Pirang-pirang taun, Rally Dakar wis diakoni minangka salah sawijining balapan motor sing paling nuntut lan tantangan ing saindenging jagad, ing endi para pesaing nampilake kabeh semangat, keberanian lan bakat olah raga ing wilayah sing paling angel ing saindenging jagad.

10 lomba Ultratrail Montblanc ekstrem

UTMB TRAIL RUNNING (ULTRA-TRAIL DE MONT-BLANC)

Pambuka sethithik mbutuhake Ulta-Trail de Mont-Blanc! Maraton gunung ultra misuwur banget ditindakake saben taun ing Pegunungan Alpen, ngliwati Prancis, Italia lan Swiss, sing luwih saka 10.000 pesaing nutupi jarak udakara 172 km lan bedane positif udakara 10.000 meter. Golongan elit jagad kasebut ketemu ing Chamonix saben taun bebarengan karo para pelari amatir liyane, kanggo saingan ing 7 balapan ing acara kasebut.

Apa sing kaya ing Montblanc UTMB Ultra Trail?

Saiki, UTMB dikenal minangka balapan Run Running sing paling nuntut lan uga paling bergengsi. Balapan mitos sing diwakili pengalaman unik! Sejatine gabung Lomba ing saubenging Mont-Blanc iki, luwih penting, minangka asil dandan pribadi saka njero batin, ing endi upaya, dedikasi lan dorongan ndadekake dheweke bisa nyebrang lan ngatasi puncak sing paling apik nganti tekan target pungkasan. Nganti saiki, rekor ultratrail Montblac dicekel dening Pau Capell, sing dadi juara Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB) sajrone 20 jam, 19 menit lan pitung detik.

10 lomba FISE ekstrem

FESTIVAL INTERNASIONAL OLAHRAGA (FISE)

Iki bisa dadi kompetisi olahraga gaya bebas paling penting ing kabeh Eropa! JanFestival Internasional Ekstrem Internasional (FISE) ditawakake ing tengah kutha Montpellier, lingkungan Rives du Lez (Prancis), akeh atlit ing kategori Bmx, skate, roller, skateboard, motorcross gaya bebas, bangun papan, slopestyle sepeda gunung, slackline lan sepeda gunung. Salah sawijining acara gratis paling apik sing dirancang kanggo para penggemar petualangan paling ekstrem!

Swasana kompetisi seneng banget, meriah lan kebak karo adrenalin, nganti udakara 550.000 penonton kanthi pengalaman 5 dina, kanthi gabungan kanthi cara luar biasa olahraga paling apik, partai, gastronomi, lokakarya ilmu pengetahuan. olahraga, konser, lan nyenengake kanggo penyayang olahraga ekstrim lan gaya bebas.

FISElair ing Montpellier ing sisih kidul Prancis ing taun 1997, lan banjur, ing 2014, Seri Dunia FISE diwiwiti, kanthi adicara sing paling apik ing kejuaraan iki wis ditransfer menyang macem-macem lokasi ing planet iki.

10 kompetisi ekstra Jungle Marathon

JUNGLE MARATHON

Apa sing diarani Jungle Marathon?

Antarane balapan sing paling ekstrem lan angel kabeh, timbal dipimpin dening Jungle Marathon o Jungle Marathon.Kompetisi eksklusif kanggo pelari wani lan paling petualang kenapa? Ya, amarga dudu maraton sing umum lan biasa. Iki dirayakake setaun saben taun ing Amazon Brasil, papan sing bebaya alas nyata ditemokake.

75 pesaing maraton ngadhepi sajrone kompetisi kanthi suhu dhuwur sing endhek ngisor 40º kanthi asor 99%, saliyane kudu ngliwati kali karo buaya lan piranha, lan uga ngadhepi vegetasi sing subur banget ora ngidini cahya bisa mlebu, lan ndhelikake teror fauna minstrel, wiwit saka ula nganti jaguar. Ya iku ekstrim, bener?

Jungle Marathon, sing diwiwiti kanthi resmi ing taun 2003, dianakake kanthi telung mode jarak: edhisi paling cedhak yaiku 42,2km, nanging sampeyan uga bisa nutupi jarak 127km sing dipérang dadi 4 tahap. Banjur, versi sing paling jembar kalebu rute sing nutupi total 254 km, lan perselisihan ing enem tahap.

Ing maraton edan iki, katrampilan fisik, psikologis lan orientasi kudu ana ing puncak supaya bisa bertahan ing petualangan ekstrem iki ing salah sawijining setelan alam sing paling apik sing ana, kayata Amazon.

Sing paling apik yaiku ora ana dalan sing mesthi ditemtokake, nanging yen sejatine nem tantangan tantangan minstrel ngenteni para pesaing nganti tekan target pungkasan, mula kudu entuk panganan lan banyu dhewe. Gawe papan perlindungan dhewe lan adhepi kabeh alangan sing nunggu sampeyan ing alas. Apa sampeyan wani melu kompetisi sing ekstrem iki?

10 kompetisi ekstrem Sea Otter Classic

SEA OTTER KLASIK

Apa Sea Otter Classic?

Kepiye ora disebutake Sea Otter Klasik! Salah sawijining festival olahraga petualangan lan bersepeda paling apik ing saindenging jagad. Wis dianakake wiwit taun 1991 ing Fort Ord lawas ing Monterey County, California (Amerika Serikat). Klasik olahraga ekstrem?

Acara kasebut diarani "Sea Otter Klasik" kanthi harfiah kanggo ngurmati otter segara, sing asale saka wilayah kasebut. Ing edhisi kaping pisanan, festival kasebut nyambut tamu 350 atlit lan 150 penonton liyane. Saiki, nampani luwih saka 9600 atlit lan ngluwihi 72.500 penggemar sing nglumpukake kanggo nyaksikan sepeda sing paling apik lan nikmati 4 dina kebak petualangan ing festival bersepeda utama ing saindenging jagad.

Saka 1991 nganti 2002, Sea Otter Klasik ditindakake sajrone wulan Maret, nanging ing taun 2003 pindhah tanggal dadi April kanggo njupuk Iklim California sing luwih alus.

Apa Sea Otter Europe Bike Show Giron?

Uga ana ing Eropa Sea Otter Europe Bike Show ing Girona - Costa Brava. Wiwit 2017 diwiwiti lan diilhami dening Sea Otter Classic. Iki bisa dadi festival sepeda sing paling apik lan paling penting kanggo para bocah enom sing duwe bakat lan profesional sing mantep ing olahraga kasebut.

10 lomba Barkley Marathon ekstrem

BARKLEY MARATHON (BARKLEY MARATHON)

Apa sing diarani Barkley Marathon?

Sampeyan bisa uga ora nate krungu akeh babagan kompetisi petualangan sing aneh lan penasaran iki, nanging Barkley Marathon mesthi dadi salah sawijining acara olahraga paling ekstrem, nuntut lan misterius ing kabeh jagad! Ing kabeh sejarah maraton, mung 15 wong sing bisa ngrampungake lelungan sing mbebayani lan angel kanthi sukses.

Iki diwiwiti ing taun 1986 kanthi tangan pangripta Gary "Laz" Cantrell, sing mung dikenal kanthi jeneng "Danau Lazarus". Iki minangka balapan jarak adoh sing ngluwihi kanon khas maraton, dadi acara ketahanan paling angel lan paling ekstrem ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa uga wis ngira, iku dudu balapan konvensional, lan nyatane cukup aneh, luwih dhisik amarga registrasi minangka proses rahasia lan angel: mung liwat email kanthi wektu lan tanggal sing pas karo sing nggawe (nerangake sampeyan motivasi lan kurikulum katrampilan sampeyan) sampeyan bisa uga ora nampa kesempatan dadi salah sawijine 40 pelari istimewa kanggo melu ing aneh Maraton Barkley. Kajaba iku, kedadeyan ing tanggal panggilan rahasia, ing papan sing ora dingerteni ing negara bagian Tennessee, AS.

Napa Barkley Marathon angel banget?

Tujuan saka Marathon Barkley yaiku kanggo nutupi 160 km kanthi drop vertikal luwih saka 20.000 meter ing wates wektu 60 jam. Kompetisi kasebut kalebu 5 puteran pelayaran gratis, jarak sing paling penting ora adoh. Sisih paling ekstrim yaiku saka ora rata, kebutuhan navigasi lan papan sing optimal ing ruang angkasa, lan saka kahanan sing ora dingerteni sing dituju para pesaing, amarga dheweke ora ngerti lokasi kasebut utawa kahanan cuaca apa sing bakal diadhepi.

Kompetisi sing paling nyenengake lan apik yaiku simbolisme kaslametan lan eksistensi. Kajaba iku, nalika mlaku-mlaku, sampeyan kudu dununge ing papan kanggo nglumpukake kaca saka 14 buku sing didhelikake ing papan kasebut, lan para pesaing kudu miwiti lan ngirimake minangka bukti yen wis bener-bener nggawe rute kasebut. Apik tenan?

Kanthi ora ana rezeki sadurunge, ora ana pitulungan apa wae, lan ora ana titik pamriksa, patang puluh balapan mlayu mung nyoba karo alam kasebut bib, kompas lan nonton tanpa GPS.Iki mung siji-sijine sing dipikolehi saka organisasi sadurunge diwiwiti.

Barkley Marathon Netflix Dokumentasi

Su popularitas wis tambah akeh ing taun anyar, utamane sawise peluncuran 2014 ing Lomba sing Entuk Enom (Lomba sing Entuk Pemuda), dokumenter Netflix sing nganalisa lan nuduhake kompetisi sing aneh lan ekstrim iki. Apa sampeyan wani ngirim email menyang Lake Lazarus?

kompetisi sing luwih ekstrem

Apa sampeyan halusinasi karo kompetisi lan acara petualangan sing ekstrim kaya sing kita lakoni? Coba critakake endi sing dadi favorit sampeyan!


Publications sing gegandhengan

Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane
Temokake pengalaman main ski ing pegunungan Colorado!
Temokake pengalaman main ski ing pegunungan Colorado!
Mlayu kanthi cepet nganti mudhun ing lereng Colorado lan ngrasakake hawa murni nalika main lereng sing luar biasa ora ana tandhingane. Pengin sinau luwih lengkap babagan pengalaman ski ing Colorado? Nggih
maca liyane