PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!

November 11, 2020

Kacamata Snowboard Uller

Saiki yen musim ski bakal teka, saiki wayahe mikir babagan endi sing paling apik kacathet salju salju sing bisa dipikolehi ing pasar. 

Kita seneng salju! Ora ana sing nggeser trek ing papan sampeyan, supaya teknik lan manuver sampeyan paling apik bisa ngalir ing salju. Yen sampeyan ora ngerti, jarene tabel pertama saka snowboard Iki digawe udakara taun 1965 dening Sherman Poppen, insinyur saka Muskegon, Michigan (USA) sing ing sawijining dina mutusake ngikat loro ski lan diwenehake marang putrine supaya bisa dolanan salju. Wiwit wektu kasebut, dheweke berkembang lan dadi populer sajrone pirang-pirang taun minangka olahraga ekstrem, lan saya ningkatake para atlit. Nanging, durung nganti 2015 dheweke dilebokake ing Olimpiade lan nampa pengakuan internasional kaya saiki. 

Saiki, mayuta-yuta wong ing saindenging jagad sing nindakake snowboard kanthi profesional banjur mayuta-yuta liyane sing dikhususake kanggo dikunjungi panggonan becik kanggo kompetisi nasional lan internasional utawa mung melu pelajaran lan langkah-langkah pertama ing snowboard.

Nanging ana salah sawijining prekara sing wani (profesional utawa sepisanan) iki: padha biasa nggawa papan, peralatan lan peralatan. kacathet salju salju. Penting banget yen nggunakake papan sing cocog karo boots sing pas, sandhangan termal, sarung tangan, topeng utawa kacamata salju protèktif lan semangat kanggo tumindak.

Iki bisa uga muni rumit, nanging pancen gampang banget! Nalika kita milih kacathet salju salju Ana telung wektu utama sing bakal mbantu sampeyan milih sing paling apik, lan kita nerangake babagan iki.

Yen sampeyan mlebu ing salju salju ing salju, utawa mung pengin ngganti kacamata lawas sampeyan kanthi luwih apik, kita duwe formula sing sampurna kanggo sampeyan milih kanthi apik sabanjure nalika sampeyan tuku kacathet salju salju. Pilih dhewe ing 3 langkah!

Goggel Snowboard

KUNCI PILIH KACA SNOW paling apik
ING 3 LANGKAH!

1. LINDUNGAN SUN

Iki ora rahasia kanggo sapa wae: nglindhungi mata iku penting banget kacathet salju salju. Iki minangka salah sawijining alesan paling penting yen sampeyan kudu nindakake kacamata salju. Kajaba iku, minangka salah sawijining detail paling penting sing kudu sampeyan deleng nalika tuku, yaiku yen pancen duwe 99% utawa 100% perlindungan srengenge kanggo nglindhungi sampeyan.

Tansah priksa manawa dheweke duwe perlindungan UV- 400! Iki tegese sampeyan kacathet salju salju Dheweke bakal ngalangi sinar ultraviolet kanthi gelombang kurang saka 400 nanometer, lan filter kasebut bakal nglindhungi sampeyan saka sinar UVA lan UVB. 

Kajaba iku, keluwihane bercahya ing wilayah salju asring banget, utamane nalika musim salju amarga posisi srengenge ing langit luwih endhek. Sinar diproyeksikan kanthi cenderung nyebabake mata ing kahanan kasebut lan uga ngganggu yen ora nganggo topeng utawa kacathet salju salju cekap

Kajaba iku, penting kanggo nimbang manawa salju ing kahanan kasebut bakal nggambarake cahya kanthi ilmiah. Iki amarga warna putih ora nyedhot cahya, nanging ngusir. Kanthi cara iki, kontak karo salju tegese sampeyan bisa ngerteni sinaran saka macem-macem sudhut lan ngarep, mula kita kudu nglindhungi awake dhewe kanthi luwih apik tinimbang sadurunge. kacamata salju utawa topeng ski sing berkualitas.

Sampeyan uga penting nimbang sing kacathet salju salju tundhuk karo standar ISO kanggo nglindhungi sampeyan kanthi bener lan disengkuyung kanthi tliti CE kanthi standar keamanan Eropa.

Goggel Snowboard2. lensa

ing kacamata salju Ora mung nglindhungi mata sampeyan saka radiasi srengenge, uga bakal mbantu kinerja sampeyan nalika nglewati salju, amarga bisa nambah visibilitas sampeyan kanthi tumindak. Penting banget yen sampeyan milih pasangan sing paling apik kacamata salju,kanthi regane kanggo dhuwit, tansah nggatekake lensa sing dienggo, wiwit saka desain lan warna, nganti kategori.

- IKU WARNA - 

Kacamata Snowboard ana akeh, nanging sawetara sing dituduhake kanggo mbantu sampeyan maju ing olahraga. Mesthi sampeyan bakal nemokake akeh pilihan warna lan sampeyan bakal kepengin milih sing endi? Apa bakal beda? Kasunyatane beda-beda lan duwe ciri khas supaya sampeyan duwe visibilitas sing luwih apik nalika geser. Sinau babagan warna liyane sing cocog karo sampeyan kacathet salju salju!

  • Goggel salju salju kuning

Disaranake nalika luminositas kurang; yen sampeyan salju ing wayah surup utawa esuke, uga yen ana kabut ing lingkungan utawa awan kasebut mendhung utawa sebagian mendhung.

  • Kacamata salju salju oranye

Werna minangka warna sing ngetutake warna kuning, mula uga dituduhake nalika awan mendhung lan sithik cahya. Nanging, warna lensa iki luwih akeh mbantu nambah tingkat kontras warna sing bisa dideleng.

  • Goggles salju salju abang

ing kacamata salju abang kanthi warna nyuda lemes saka mripat lan menehi lapangan sing jembar banget, saliyane nambah kontras warna. Werna lensa sing dipilih utamane disaranake kanggo kacamata olahraga lan topeng ing lingkungan salju, lan uga olahraga off-road.

  • Goggel salju salju biru

ing kacamata salju Kanthi lensa biru, dianjurake kanggo padhang, nanging sampeyan uga bisa nggunakake nalika awan. Ing kacathet salju salju nganggo lensa biru, panorama panorama sing "adhem", lan bisa mbantu nyuda cahya sing anget utawa kuning sing gedhe banget saka srengenge, lan kanggo nyuda lemes mripat sing kedadeyan. 

  • Gogel salju salju ungu (wungu utawa ungu)

ing kacamata salju nganggo lensa ungu, tujuane kanggo nggayuh keluwihane cahya sing katon saka bayangan cahya ing lingkungan, ngewangi sampeyan ngerti kontur obyek lan wong ing sekitar sampeyan. Tuku kacamata saljunganggo lensa ungu, sampeyan uga bisa nambah sesanti lapangan jero, lan uga pemahaman warna alam sing nyata.

  • Gosip salju salju kanthi abu-abu

Lensa abu-abu nyuda cahya sing paling akeh, mula dianjurake kanggo digunakake nalika padhang lan awan ing wayah awan. Kajaba iku, mbantu sampeyan luwih ngerti warna sejati ing lingkungan sekitar sampeyan.

  • Goggel salju salju ijo

Utamane disaranake nalika olahraga olahraga musim salju sing nyakup kacepetan lan mobilitas kanggo manuver. Dheweke mbantu mripat nalika fokus ing obyek ing sekitare lan mbantu mbedakake kontur lan kontras. Model iki saka kacamata salju nyuda paningalan nalika awan banget, lan bisa ngimbangi cahya ing dina sing luwih cerah.

Goggel Snowboard

-ACACING TO KATEGORI KRISTAL-

Paling apik kacathet salju salju Dheweke bakal nglindhungi sampeyan ing wayah awan lan awan, nanging yen nggunakake kategori lensa sing bener. Apa sampeyan wis ngerti? Kacamata kualitas diwenehi indikasi kategori, wiwit saka CAT0 nganti CAT4, yen nyaring utawa ngidini cahya sing liwat liwat ukuran sing luwih gedhe utawa kurang. Ing kasus iki, kategori 0 bakal dadi sing paling ringan, lan 4 bakal paling peteng.

  • Kategori 0

Transparan praktis. Dheweke bisa ora ana warna utawa duwe warna sing alus lan alus. Saringan transmisi cahya saka 80% nganti 100%.

  • Kategori 1

Cahya warna lan cocog kanggo digunakake nalika lampu kurang, nalika srengenge srengenge surup, awan, lan awan mendhung. Filter panyaring cahya saka 43% nganti 80%.

  • Kategori 2

Dheweke ana kristal gelap medium. Saringan transmisi cahya saka 18% nganti 43%, sing dituduhake kanggo kasus cahya medium.

  • Kategori 3

Wis warna sing peteng kanggo ngrasakake kepenak srengenge, uga ing wayah puncak. Saringan transmisi cahya saka 8% nganti 18%. Dheweke menehi tingkat peteng sing ideal kanggo olahraga ing njaba ruangan, nalika intensitas cahya medium nganti intensif.

  • Kategori 4

Kristal kategori iki pancen peteng. Kasunyatane, dheweke ora diijini digunakake kanggo nyopir. Iki digunakake ing kahanan sing cerah yen lensa kategori 3 ora cukup. Filter transmisi cahya saka 3% nganti 8%, dadi paling peteng ing kabeh kategori.

Kategori 1 lan Kategori 3 sing paling cocog digunakake nalika sampeyan nglakokake salju kanthi salju gumantung ing kahanan iklim sing sampeyan temoni.

Luwih Apike Yen KACA SNOWBOARD Karo lensa MAGNETIK INTERCHANGEABLE!

Paling disaranake sing sampeyan pilih kacathet salju saljukanthi lensa magnetik sing bisa ditambani sing ngidini sampeyan milih kategori lensa sing paling cocog. Kahanan cuaca bisa owah saka sawetara wektu, lan yen sampeyan kacathet salju salju Duwe keuntungan iki, amarga sampeyan ngganti sawetara detik lan gunakake sing bener.

Olahraga salju kayata ski utawa snowboard iku olahraga ekstrim lan petualangan sing kudu ditrapake kanthi serius. Iki mbutuhake peralatan sing bener, lan persiyapan fisik lan mental kanggo njamin rasa seneng lan adrenalin sing paling apik.

Goggel Snowboard

3. MATERI LAN FIT

Elinga yen materi sing sampeyan pilih kacathet salju salju lan pas ing pasuryan sampeyan bakal njamin manawa bisa nindakake fungsi proteksi kanthi bener, ora mung srengenge, nanging uga ing njaba ruangan. 

Tips kanggo milih kacamata salju sing paling apik:

  • Pilih kacamata salju sing pas karo pasuryan sampeyan kanthi bener. Dheweke kudu duwe tape anti-slip supaya bisa dipasang ing rai lan helm. Kajaba iku, penting supaya pas karo pasuryan sampeyan kanthi bener, kalebu area sisi, supaya kabeh bisa nutupi sesanti periferal sampeyan.
  • Kacamata salju salju sing padhang. Waca materi apa ing kacamata salju. Pilih contone polyurethane thermoplastic, sing paling cocog, lan bakal mbantu sampeyan nggawa kualitas lan entheng paling dhuwur.
  • Kanthi sistem "Anti-kabut" utawa Antifog. Yen kacamata salju Dheweke duwe sistem iki supaya sampeyan ora ngalangi nalika sampeyan lagi nggeret salju.
  • Kacamata snowboard kanthi sistem ventilasi internal. Sing paling apik yaiku duwe teknologi anti-kondensasi. Iki ngidini hawa bisa sirkulasi maneh kanggo visibilitas sing luwih apik.

Goggel Snowboard

Saiki sampeyan bakal rumangsa luwih kepenak lan siyap kanggo ngrasakake petualangan kasebut snowboard sajrone musim iki. Kanthi ngelingi 3 langkah kasebut, sampeyan bisa milih kacathet salju salju luwih cocog kanggo ngrasakake adrenalin olahraga. Bebas milih sing paling apik lan ngganti sesanti nalika nindakake snowboard! Tindakake langkah-langkah kasebut lan dadi ahli ing kacamata salju. 

Goggel Snowboard

1000x667
113.18 KB

Publications sing gegandhengan

Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting banget nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Yen sampeyan isih mikir babagan olahraga olahraga musim salju, aja nganti telat maneh maneh preferensi nalika milih arep miwiti, pilih modalitas sing paling cocog lan dingerteni
maca liyane
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Freeride minangka jinis papan salju sing sampeyan turunake kanthi pistol, ing salju prawan, kanthi kacamata salju sing apik, ngindhari kabeh watu lan alangan sing metu
maca liyane
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Apa sampeyan wis ngerti sebab kenapa sampeyan kudu nganggo kacamata utawa topeng nalika mlebu ing wilayah salju? Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh kacamata salju taun 2020 lan siyap-siyap kanggo musim iki
maca liyane