PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?

November 11, 2020

kacamata salju sing luwih uller

Yen sampeyan isih mikir, ing musim iki, babagan olahraga olahraga musim salju, aja nganti telat maneh maneh preferensi nalika milih arep miwiti, pilih modhal endi sing paling cocog kanggo sampeyan banjur ngerti apa sampeyan kudu tuku dhisik sampeyan Kacamata ski utawa sampeyan kacamata salju.

Sing pertama sampeyan kudu ngerti, lan sampeyan bakal ngerti banget, yaiku kalorone minangka disiplin olahraga ing salju, nanging beda banget, uga peralatan lan aksesoris sing sampeyan butuhake. Luwih khusus, kanthi artikel iki, kita pengin nggambarake sawetara prabédan penting ing antarane ski klasik lan ski. snowboarding. Kanthi iki, sampeyan bakal luwih jelas nalika milih ing antarane loro kasebut.

Sing utama yaiku, lan sampeyan wis ngerti, ing ski sampeyan dilengkapi papan ing saben sikil lan ing salju sampeyan nindakake ing papan siji. Ing kaloro modhal kasebut, awak ditindakake kanthi cara sing padha, sanajan praktik gerakan, teknik lan mupangat sing asale rada beda.

Maca terus lan temokake sawetara babagan liyane babagan disiplin olahraga salju kasebut banjur pilih sing paling apik Kacamata skiutawa sampeyan kacamata salju

kacamata ski uller

Apa sing diarani ski?

El ski Sejatine olahraga gunung sing kalebu proses pembelajaran sing gumantung banget karo kualitas fisik lan mental pemain ski kasebut. Kanggo pamula, luwih becik miwiti ing lereng kanthi condhong moderat, cocog karo sing kasebut.

Suwe-suwe, individu kasebut entuk kapercayan lan wani lereng sing luwih condhong, sing bisa nemu rute kanthi kecepatan sing luwih dhuwur sing bisa nglatih kapasitas kontrol. Skier, utamane, nglatih awak ngisor awake, lan nganti luwih cilik, ekstremitas ndhuwur. Pemain ski kudu mesthi nggawa kabeh peralatan sing dibutuhake kanggo tumindak, kalebu sing apik Kacamata ski

Tujuane yaiku kanggo entuk praktik, katrampilan, kapercayan lan kontrol sing cukup supaya bisa ngatasi kahanan sing ora adil utawa ora samesthine sing ana ing dalan, kanthi fokus terus ing lingkungan, bebaya sing ana ing kabeh gunung. . Ing pangertene iki, ski duwe komponen petualangan khusus sing bisa uga salju ora duwe utawa, ing kasus apa wae, ditindakake kanthi cara liya.

kacamata salju sing luwih uller Kepiye Salju?

Snowboarding melu luwih-luwih, meh istimewa, ing awak wong cilik. Iki mbutuhake kapasitas sing luwih gedhe kanggo keseimbangan lan koordinasi gerakan tinimbang ski, utamane sajrone proses sinau, amarga kabeh bobot mudhun ing permukaan sing luwih cilik (papan) lan ora ana cagak dhukungan. Iki tegese sampeyan bakal nggunakake akeh wektu ing lemah ing wiwitan.

Ing kahanan apa wae, kanthi latihan sing cukup, salju luwih gampang tinimbang ski amarga sampeyan mung duwe siji papan lan kabeh teknik kasebut, gerakane ora canggih kaya ing kasus pemain ski. Entuk katrampilan canggih ing salju luwih gampang lan luwih cepet tinimbang ski.

kacamata ski uller

Mesthi sawise iki sampeyan bakal kepengin weruh ...Lan kepiye cara freeride?

Mode 'freeride' kalebu nyingkirake lereng ski supaya bisa nemokake area salju prawan sing bisa urip kanthi pengalaman sing ekstrim, liar lan asli. Modalitas sing apik iki, sing saya akeh minat para pemain ski ing taun-taun pungkasan, nggawe bagean saka masarakat iki adoh saka resort ski amarga dheweke yakin manawa golek urip luwih becik golek papan sing apik kanggo nindakake disiplin iki. . Sawetara stasiun wis nanggapi panjaluk iki, kayata Vallnord utawa Grandvalira, ngembangake ruang sing dirancang kanggo para freerider, nanging uga duwe piranti keamanan lan sekolah dhewe supaya bisa sinau nerusake prawan.

Kita nuduhake video sing apik banget iki saengga ora ana sangsi manawa tumpangan gratis iku murni lan sederhana. 

Yen sampeyan kepengin weruh ... Arcalís, ing stasiun Vallnord, saiki dadi salah sawijining referensi paling penting ing ski freeride Amarga kahanane sampurna kanggo perlindungan alam saka angin, bisa luwih saka 130 dalan sing bisa ditemtokake lan amarga papan kasebut ngrayakake 20 taun ngulandara miturut modhal iki. Perlu dielingake manawa saben taun, ing Vallnord, FWT utawa Wisata Freeride World.

Grandvalira, minangka bagean, wis dianyari kanggo nawakake ski freeride kualitas kanggo para pengunjung. Dheweke nggawe kompetisi Grandride lan mlebu sirkuit uji coba internasional. Dheweke uga ngembangake Pusat Freeride, bagean anyar ing sekolah, khusus kanggo keturunan off-piste sing nawakake kelas individu lan klompok. Sampeyan uga bisa seneng ing Grandvalira paket Ski Safari, acara karo monitor profesional sing ngiringi sampeyan ing itineraries sing paling apik.

Kacamata salju sing uller

Kasunyatane, kompetisi Total Fight Masters of Freestyle minangka salah sawijining kompetisi paling gedhe ing kutha iki, sing nglumpukake papan salju lan para freeski paling apik ing resor ski Andorran. Grandvalira.

El Tarter Snowpark malih dadi paprangan sing kebak lompatan lan nyenengake. Acara iki nduwe pambeda 5-Star World Snowboard Tour lan kategori emas sirkuit AFP (sirkuit gaya bebas profesional), dadi salah sawijining janjian referensi ing tanggalan donya kanggo disiplin slopestyle.

Kompetisi papan salju ing mode slopestyle, sing paling penting ing Eropa kidul kanthi pambiyantu para pembalap level paling dhuwur. Acara kasebut njaga Tur Snowboard Dunia bintang lima (maksimal enem bintang bisa uga), sing dianugerahi.

kacamata salju sing luwih uller

Yen sampeyan kasengsem ing salju, sing ski utawa freerideIng ngisor iki ana sawetara situs sing apik sing bisa dingerteni babagan modalitas iki. Lan yen sampeyan wis nindakake ing papan liya sing disenengi, aja ragu-ragu bareng karo kita! Pungkasan dina, sampeyan ora preduli ing endi sampeyan miwiti, sing penting yaiku ndeleng kita tumindak!


Publications sing gegandhengan

Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting banget nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Freeride minangka jinis papan salju sing sampeyan turunake kanthi pistol, ing salju prawan, kanthi kacamata salju sing apik, ngindhari kabeh watu lan alangan sing metu
maca liyane
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Apa sampeyan wis ngerti sebab kenapa sampeyan kudu nganggo kacamata utawa topeng nalika mlebu ing wilayah salju? Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh kacamata salju taun 2020 lan siyap-siyap kanggo musim iki
maca liyane
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Yen sampeyan mlebu ing jagad salju, utawa sampeyan pengin ngganti kacamata salju lawas karo sing luwih apik, luwih dioptimalake lan tahan, kita duwe formula sing cocog kanggo sampeyan pilih.
maca liyane