Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!

September 18, 2020

Kacamata Ski

Apa aku kudu nganggo GOGGLI SKI INGSUN?

Yen sampeyan takon dhewe, wangsulane Ya! Tanpa mangu-mangu, ski wis dadi sinonim kanggo semangat, adrenalin lan nyenengake.

El ski Iki dianggep minangka salah sawijining olahraga salju sing paling tantangan lan nyenengake, amarga duwe macem-macem modalitas, mlumpat, pirouet lan trik sing apik banget, lan luwih saka siji ora bisa ngomong. Nanging kaya kabeh olahraga petualangan, sampeyan kudu nggawa kabeh prekara sing dibutuhake ... Apa sampeyan wis ngerti sebabe sampeyan kudu terus golek sing apik kacamata ski protèktif nalika sampeyan olahraga olahraga iki?

Nggawa peralatan lengkap kanggo olahraga ing ski ing modhal apa wae, penting kanggo nggayuh tujuan, kalebu kacamata ski. Lan luminositas ing wilayah salju pancen dhuwur, utamane ing musim salju, amarga posisi srengenge ing langit luwih murah, lan sinar surya tiba kanthi rasa reflektif, sing pungkasane mbebayani banget kanggo kesehatan mata. . Kajaba iku, nalika tumindak, nglindhungi awake dhewe saka cuaca lan angin salju nalika main ski perlu kanggo njaga sesanti nalika main ski.

PALING ANJING GOGGLES SKI sing kudu dakpilih?

Coba pikirake manawa sampeyan gelas saka skiMesthine kudu tundhuk karo standar ISO supaya bisa nglindhungi sampeyan saka radiasi surya. Dheweke uga kudu disokong karo CE lan ngetutake standar keamanan Eropa. Kajaba iku, penting banget supaya pas karo pasuryan sampeyan kalebu area sisi. Eling ngono gelas saka ski Ora mung nglindhungi mata saka sinaran srengenge, nanging uga bakal mbantu sampeyan tampil nalika main ski, amarga bisa nambah prigel visual sampeyan.

Elinga iki nalika sampeyan milih liyane gafa saka skiSejatine ora kabeh bakal padha, lan luwih murah yen sampeyan tuku ing toko utawa pasar sing ora sah. Ora ana sing prelu! Rekomendasi kasebut yaiku supaya tuku kacamata ski ing toko fisik utawa toko online sing menehi pilihan lan model kanthi standar kualitas paling apik, lan bahan lan kristal sing paling apik.

Nduwe sesanti sing apik banget nalika main olahraga ing salju mesthekake mobilitas lan jangkauan visual sing luwih apik. Mula, kudu milih sing utama kacamata ski sing bener sing cocog karo kebutuhan sampeyan.

Sampeyan kudu milih terus kacamata ski kanthi fitur teknis sing dhuwur sing njamin kinerja, fleksibilitas lan mobilitas sing luwih apik nalika main ski ing kahanan sing paling ekstrem. Luwih becik investasi ing kualitas nalika nerangake gelas saka ski, lan pilih produk sing paling dhuwur. Elinga, iki ora ateges tuku topeng sing paling larang, nanging sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Kacamata Ski

APA KATOGORI Lensa GOGGLES SKI ING KENE?

Saiki ana macem-macem kategori filter ing lensa gelas saka ski, wiwit CAT0 nganti CAT4. Nomer ing saben kategori nuduhake manawa lensa peteng lan jumlah panyerepan cahya sing diwenehake. Elinga yen iki beda karo penyerapan radiasi, sing proteksi saka perlindungan UV400.

CAT0 minangka wong sing paling ora nyerep (meh kabeh transparan), lan CAT4 minangka sing paling akeh nyerep (sampeyan bakal weruh manawa peteng banget). Sing normal yaiku yen sampeyan ora duwe kondisi mripat khusus, sing paling bakal digunakake yaiku kategori 1 lan kategori 3 kanggo latihan ski utawa papan salju.

  • Kategori 0: Dheweke meh kristal transparan lan saringan transmisi cahya saka 80% nganti 100%. Dheweke bisa uga ora ana warna utawa duwe warna sing alus. Dheweke dituduhake kanggo latihan ski ing wayah wengi utawa awan banget sadurunge sunar srengenge. Uga ing dina sing mendhung utawa kanthi kemungkinan badai salju.
  • Kategori 1: Saringan transmisi cahya saka 43% nganti 80%. Lensa kanthi warna sing alus, becik digunakake nalika luminitas dikurangi lan kanggo ngindhari rasa ora nyaman saka luminositas eksterior sing berlebihan ing meh kabeh kahanan.
  • Kategori 2: Dheweke lagi peteng. Saringan transmisi cahya saka 18% dadi 43%. Iki dituduhake sajrone luminositas rata-rata dina.
  • Kategori 3: Saringan transmisi cahya saka 8% nganti 18%. Dheweke duwe warna peteng, cukup kanggo ngrasakake kepenak srengenge, utamane ing wayah puncak. Dheweke nyedhiyakake level peteng sing ideal kanggo olahraga njobo, ing endi intensitas cahya ganti saka medium dadi kuat.
  • Kategori 4: Saringan transmisi cahya saka 3% nganti 8%. Kabeh kategori paling peteng lan saring transmisi cahya saka 3% nganti 8%. Iki digunakake ing kahanan sing padhang kaya lensa CAT3 ora cukup kanggo pemain ski.

TIPS PILIHAN GOGGLI SKI PALING IDEAL

  • Proteksi mripat yaiku penting banget kanggo saben pemain ski. Elinga yen sampeyan gafa saka ski Dheweke kudu nduwe perlindungan 99% utawa 100% kanggo nglindhungi sampeyan saka radiasi.
  • Priksa manawa wis Perlindhungan UV-400,amarga saringan kasebut bakal nglindhungi sampeyan saka sinar UVA lan UVB. Dadi sampeyan kacamata ski bakal mblokir sinar ultraviolet srengenge kanthi bener, kanthi dawane gelombang kurang saka 400 nanometer.
  • Tukugelas saka ski nganggo lensa magnetik sing bisa diganti. Sampeyan bakal ngidini sampeyan nggunakake lensa sing sampurna miturut kahanan iklim lan cahya sing bisa ditemokake. Piye carane Sampeyan bisa milih lan ngganti kategori lensa ing kulit amarga cocog karo sampeyan kanthi cepet.
  • Pilih kacamata ski kanthi "Antifog" utawa "sistem Antifog”. Iki bakal mbantu sampeyan supaya ora tumindak fogging.
  • Pilih kacamata saka ski kanthi sistem ventilasi internal. Mung topeng kanthi teknologi anti-kondensasi sing bakal ngidini daur ulang udara sing progresif lan njamin visibilitas sing luwih apik.
  • Tuku gelas saka ski sing pas karo pasuryan lan pasuryan sampeyan kanthi bener. Dheweke kudu duwe tali penyesuaian anti-slip supaya apik ing sirah lan helm.
  • Goleki gelas saka ski cahya Bahan sing kasedhiya yaiku poliuretan termoplastik, sing nyedhiyakake kualitas lan ringan paling dhuwur.

Kaca tingal Ski Uller

PELAJARI LANJUTEN KANGGO SKI LAN MODALITAS PALING PALING POPULAR!

Yen sampeyan miwiti ski, sampeyan bisa uga wedi, lan sampeyan isih bisa mlaku kanthi salju ing salju utawa nggawa kabeh peralatan. Aku uga yakin manawa saiki sampeyan duwe hormat lan ati-ati supaya bisa cepet. Aja padha sumelang, laku dadi sampurna! Babagan babagan duwe akeh pengabdian, kahanan sing apik banget lan akeh semangat petualangan. Sampeyan mung bakal dadi masalah nalika sampeyan lagi siyap nggunakake ski, njupuk kacamata ski, lan isi adrenalin nalika ski.

Ora mangu skiIki minangka salah sawijining olahraga paling tantangan lan komprehensif, lan amarga iku ana akeh cara kanggo latihan lan nikmati. Sanajan ana akeh kategori lan jinis ski pangowahan saka wilayah menyang wilayah, bisa diarani modalitas ski Sing paling populer yaiku: ski alpine, ski lintas negara, ski lintas negara, ski freeride, ski cepet lan ski gaya bebas. Maca terus lan sinaoni luwih sithik babagan dheweke!

ALPINE SKI

Alpine Skiing duwe jeneng jeneng Alpen, wilayah sing wiwit dilatih wiwit wiwitan. Iki minangka salah sawijining jinis olahraga sing paling klasik lan populer, lan amarga iki dikenal mung "ski". Iki didhasarake keturunan kanthi ski ing salju sing ngetutake rute sing ditandhani biru lan gerbang abang (gerbang), ing lereng gunung sing curam paling cepet.

Modalitas Ski Alpine

  • Tolak: kompetisi telung dina, sing pungkasan minangka tes kanthi kecepatan cepet.
  • Slalom utawa Slalom: rute cendhak kanthi gerbang sing disebar ing sadawane rute (antara 55 lan 75) kanthi jarak 75cm lan 15m ing antarane. Giliran ing trek iki nyenyet lan cenderung cukup rumit; favorit ahli.
  • Slalom Raksasa: Ana 2 keturunan saben rute; mbutuhake pemain ski duwe akeh pengalaman ing sudhut kanthi kecepatan dhuwur. Jumlah paling sithik kaping loro ing keturunan ngumumake pemenang. Mode iki nyuda jarak antarane lawang paling ora nganti 5m. Mode iki nyuda jumlah gerbang dibandhingake karo Slalom normal.
  • Super Giant Slalom (Super G): Modalitas iki nyawijikake kacepetan kanthi presisi lan prigel, lan siji keturunan ditindakake. Sapa sing bisa nindakake ing wektu paling cedhak, dheweke bakal menang.
  • Paralel: Iki kalebu rong keturunan bebarengan ing rute sing cendhak. Skate paralel nyenengake banget amarga sing menang yaiku sing pertama nyebrang garis finish.
  • Gabungan: Iki duwe rong bagean, siji kanggo slalom lan liyane kanggo mudhun. Sampeyan mbutuhake teknik presisi lan kecepatan sing luwih gedhe tinimbang liyane. Ing kasus iki, pesaing sing ngetung nomer paling murah saka rong wektu paling apik dadi pemenang.

El ski alpine sejatine yaiku modalitas ski sing paling praktik Lan mesthine sampeyan miwiti utawa bakal miwiti olahraga iki. Elinga yen iki modalitas sing ora kudu sampeyan lakoni yen ora duwe peralatan lan barang sing bener kacamata ski.

Kacamata Ski

SKI-NEGARA SKI / SKI NORDIC

Uga dikenal minangka ski Nordic, ski lintas negara utawa ski lintas negara. Iki kalebu lelungan jarak sing dawa kanthi kacepetan dhuwur ing wektu sing paling cepet, ing medan sing dawa, kanthi rata utawa kanthi lereng moderat. Iki minangka modalitas ski Nordik:

  • Ski Nordik Klasik
  • Skating ski Nordik
  • Biathlon
  • Mlumpat ski
  • Gabungan Nordik

CROSSING SKI

Ski lintas negara nggabungake ski alpine karo gunung, lan ora ditindakake ing wilayah sing wis ditandhani utawa wis siyap. Kahanan fisik sing apik banget penting kanggo prakteke, kanggo munggah utawa mudhun saka gunung. Ing mode iki skiloro munggah uga mudhun ditindakake minangka tamasya.

FREERIDE

Freeride minangka salah sawijining ski luar biasa sing wis rampung, lan dirancang khusus kanggo riders kanthi semangat bebas. Ora ngetutake rute sing wis ditemtokake, lan mulane pemain ski kasebut bebas milih arep pindhah ing endi. Kekhususan iki ndadekake luwih apik amarga kita melu kursus dhewe, nalika ngapresiasi lanskap kanthi cara sing beda lan unik. Iki dipraktikake ing gunung perawan ing endi ana salju bubuk, lereng lan alangan alami, dadi kalebu risiko tartamtu lan akeh adrenalin ing tumindak kasebut. Freeride minangka modalitas sing dirancang kanggo para pemain ski kanthi pengalaman ing olahraga kasebut.

Kacamata Ski

FREESTYLE / FREESKI

Dianggep minangka salah sawijining bentuk paling apik ing skiPemain ski nindakake akeh aksi, mlumpat lan pirouet nalika nindakake modhal iki. Wiwitane dimaksudake minangka bentuk nyenengake, nanging saiki wis dadi olahraga salju sing diakoni. Kalebu lompatan lan alangan dhuwur (bolongan lan gundukan) kanggo nindakake aksi. Modalitas gaya bebas utawa freeski yaiku:

  • Ski Cross
  • Udhara amba
  • Pipa setengah
  • Ski Aerial
  • Mogul

SPEED SKI / KILOMETER dibebasake

Iki kalebu slope mudhun kanggo nggayuh kacepetan paling dhuwur ing trek 1km sing dirancang khusus kanggo olahraga. Sing normal yaiku pemain ski kecepatan ngluwihi 200km / jam lan cenderung nglengkapi klambi sing digawe saka poliuretan utawa lateks, lan nganggo helm aerodinamika, tiang bengkok utawa condhong paling ora 1m, lan ski paling dawa 2.4m dawane 10cm. El ski kacepetan minangka salah sawijining jinis olahraga sing Dadi misuwur ing taun 1930, ing kompetisi sing dianakake ing Saint-Moritz (Swiss), sanajan saiki ora dianggep dadi disiplin olahraga kategori Olimpiade.

Kacamata Ski

Saiki kita ngerti sethithik babagan modalitas ski y apa kacamata ski sing paling apik yen sampeyan bisa tuku olahraga iki, sampeyan bakal nyedhak lan nyedhak metu lan nikmati aksi ing salju kaya sing sampeyan butuhake. Elinga manawa olahraga ekstrem mbutuhake akeh persiapan fisik lan mental, uga tim olahraga sing paling apik.

Praktek akeh lan siyap-siyap banget ngulandara kanthi apik kacamata ski ing modhal apa wae!


Publications sing gegandhengan

Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane