PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!

November 11, 2020

Kacamata salju Uller

Freeride dikenal minangka modalitas saka snowboard ing endi sampeyan nggawe keturunan kanthi pistol, salju salju sing prawan, ngindhari kabeh watu lan alangan sing bisa ditindakake. Saiki ana kompetisi snowboard freeride ing rute sing cocog karo kondisi optimal, sanajan sejatine yaiku para pecinta freeride sejatine luwih milih sesi salju bubuk kanthi sawetara mlumpat.

Biasane, sawetara wong nggandhengake freeride karo disiplin liyane kayata freecarve utawa malah snowboarding ekstrem. Nanging sing sejatine bola-bali mung sawetara rincian cilik. Contone, papan salju sing digunakake ing kasus iki kudu fleksibel banget amarga ing acara freeride, dewan kudu menehi prilaku sing apik banget kanggo salju bubuk, salju deras lan nalika latihan mlumpat saka bar sing bisa ditemokake kita kacamata salju.

kacamata salju

Amarga papan sing fleksibel lan serbaguna, papan bentuk freeride meh kabeh setengah saka pangsa pasar, amarga njamin kinerja sing apik banget ing kabeh kahanan, papan kasebut kalebu lapangan: kalebu ing lereng, ing papan salju utawa ing pipa setengah, lan uga ing lereng resort ski sampeyan.

Kita ngomong babagan papan arah, yaiku dirancang supaya dipasang ing siji arah: ngarep, maju. Papan salju duwe bentuk arah nalika pucuk lan buntut ora simetris. Buntut luwih sempit, luwih cekak, lan sudhut mlengkung kurang saka ngarep papan. Amarga alasan iki, ing papan freeride, ikatan dipasang rada luwih dawa supaya bobote penunggang dimuat ing sisih mburi papan lan saengga menehi ganti rugi kanggo asimetri iki. Sanajan kabeh, sampeyan bisa nindakake manuver ing fakie kanthi jinis tabel iki, sanajan ora dirancang khusus kanggo sampeyan.

kacamata salju sing luwih uller

Papan freeride ditondoi kanthi kaku, luwih dawa lan luwih tipis tinimbang papan gaya bebas. Senadyan mangkono, dheweke duwe fleksibel sing lembut lan bisa ditrapake banget, sing bisa mbantu para pamula. Lan manawa freerides minangka papan salju paling serbaguna lan serbaguna sing bisa ditemokake, amarga meh kabeh kahanan bisa ditemokake ing level sing apik.

Ngomong-ngomong, kanthi papan "kabeh gunung" sampeyan bisa nganggo boots lan tali "alus" utawa "langkah-langkah". Pamisahan antara ikatan kasebut cukup gedhe (antara 50 lan 55 sentimeter) lan amba beda-beda gumantung karo penunggang sing nitih papan, umume, antara 0 lan 15 derajat ing sisih mburi lan antara 15 lan 25 ing ngarep. Nanging, para pembalap liyane milih posisi "bebek". Freerider paling murni nyelehake ikatan supaya bisa ngambang luwih apik ... Tansah nganggo pasangan sing paling apik kacamata salju.

kacamata salju sing luwih uller

Wiwitan SNOWBOARD

Pangembangan saka snowboard Asale saka olahraga geser liyane kayata Man utawa surfing. Ing taun 1965, insinyur Sherman Poppen nggawe papan "papan salju" pertama kanggo putrine ing Muskegon, Michigan. Iki minangka papan kayu tanpa genggeman kanggo sikil lan tali ing sisih ngarep bisa mbantu ngimbangi. Perusahaan Brunswik arep ngrancang lan adol konsep anyar iki sing umume sukses ing taun 60an lan 70an.

Uga ing wektu kasebut, surfer sing luwih disenengi ski, Dimitrije Milovich ngrancang papan ukuran skis nanging luwih akeh lan diidini "Surf" ing salju bubuk, sing dikenal minangka Winterstick. 

Dina iki, ana pirang-pirang wong sing nglatih olahraga iki ing ngendi wis dadi gaya urip kanggo akeh lan olahraga ing ngendi busana nganggo salju salju isih akeh.
 
Kapan papan salju teka ing Spanyol?

Sanajan kasunyatan manawa Sherman Poppen nggawe papan salju ing Amerika Serikat ing taun 60-an lan dadi populer ing taun 80-an, nanging durung tekan ing Spanyol nganti wiwitan taun 90an.

 

Apa modhal snowboarding?

Sing paling dikenal yaiku Freestyle, Freeride, Parallel Slalom, Boardercross lan gunung utawa salju lintasan salju. Ing Gaya Bebas, kita nemokake ing ngisor iki:

  • Setengah pipa
  • Slop gaya: mlumpat, alur lan laci. Bakal dadi disiplin Olimpiade saka Olimpiade Musim Panas 2014. 
  • Udhara amba 
  • Jibbingd 
  • Quarterpipe 

Ing endi papan salju ing Spanyol?

Manfaat lan uwal karo kacamata salju menyang stasiun sing paling apik: Baqueira-Beret (ing postinganku sadurunge sampeyan bakal nemokake kabeh informasi), Astún, Candanchú, Formigal, Cerler lan Sierra Nevada.

Uga seneng Snowparks sing wis disiyapake. Dheweke banget digarap para pembeli sing gedhe. Kanggo rasa kita, sing paling apik yaiku saka Formigal. Suasana ing antarane para penunggang uga ora bisa ditandingi.

Apa sampeyan seneng karo informasi babagan snowboard iki?

Mangkene sawetara video luar biasa sing bakal nggawe sampeyan salivasi sedina muput ... Aja nganti lali!
Elinga yen sampeyan kudu nggawa kabeh peralatan olahraga kalebu kacamata salju,uga duwe akeh persiapan fisik lan mental, nanging sing paling penting ... aku kepengin banget seneng-seneng!

Publications sing gegandhengan

Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting banget nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Yen sampeyan isih mikir babagan olahraga olahraga musim salju, aja nganti telat maneh maneh preferensi nalika milih arep miwiti, pilih modalitas sing paling cocog lan dingerteni
maca liyane
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!
Apa sampeyan wis ngerti sebab kenapa sampeyan kudu nganggo kacamata utawa topeng nalika mlebu ing wilayah salju? Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh kacamata salju taun 2020 lan siyap-siyap kanggo musim iki
maca liyane
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Yen sampeyan mlebu ing jagad salju, utawa sampeyan pengin ngganti kacamata salju lawas karo sing luwih apik, luwih dioptimalake lan tahan, kita duwe formula sing cocog kanggo sampeyan pilih.
maca liyane