PESAN + 40 € - PENGIRIMAN GRATIS ing saindenging jagad

0

Cart sampeyan kosong

Kacamata salju 2020 Anyari topeng sampeyan kanggo musim ski!

November 11, 2020

Kacamata salju Uller 2020

Dina salju salju kanggo kita! Tanpa mangu-mangu, kita seneng banget nalika ndeleng salju sing tiba ing resor ski. Lan ora ana sangsi: riders lan pemain ski yaiku sing paling nggegirisi nalika musim ski,ora sabar yen jembatan sabanjure teka utawa plancongan akhir minggu kanggo ngleyang karo kolega lelungan utawa mlebu freestyle, nggawe mlumpat lan trik paling ekstrem.

Penyayang olahraga salju lan ski lan snowboard dheweke luwih seneng salju sing lagi wae tiba, lan sejatine dihargai sanajan ing musim panas, kita ndeleng salju cilik ing stasiun sing paling cedhak. Lan mulane siyap kanggo tumindak penting banget! Lan sampeyan ... Apa sampeyan wis siyap kabeh peralatan ski, kalebu kacamata salju 2020 kanggo musim ski iki?

Salah sawijining aksesoris olahraga sing paling penting sing kudu sampeyan nggawa nalika ngunjungi wilayah salju sampeyan bisa dipercaya kacamata salju. Ora dadi masalah yen sampeyan pacangan snowboard utawa ski, sampeyan kacamata salju 2020 Dheweke ora bisa ilang saka tim olahraga sampeyan. 

Sampeyan ora bisa olahraga olahraga salju kanthi sentuhan meh "gaib" kacamata salju padha menehi riders Lan akeh banget sebab kenapa kita kudu nindakake kacamata salju! Ora preduli tekan musim apa, utawa musim lan jinis salju sing tiba ... kacamata salju 2020 lagi kudu!

Apa sampeyan wis ngerti sebab kenapa sampeyan kudu nganggo kacamata utawa topeng nalika mlebu ing wilayah salju? Tanpa mangu-mangu saiki wayahe nganyari maneh topeng salju lan nyiapake iki mangsa ski Maca terus lan temokake mupangate nganggo sing paling apik kacamata salju!

Kacamata salju

Lindhungi dhewe karo sing paling apik!

Napa aku kudu nganggo kacamata salju?

Olahraga salju pancen apik tenan. Kita mesthi saya gumun karo kepiye carane bisa duwe talenta. riders saiki, uga generasi pemain ski anyar sing nyedhiyakake kabeh kanggo ngulandara. Nanging salah sawijining kerugian sing ana ing salju yaiku bisa mbebayani banget kanggo kesehatan mata yen ora nindakake pancegahan.

Pemain ski profesional lan pamula lan pengunjung turis ing resort kudu nglindhungi dheweke kacamata salju lan kacamata hitam. Efek salju ing mripat lan penglihatan bisa kedadeyan kanthi cepet lan meh tanpa disadari, mula dianjurake supaya ora nglindhungi mata nalika ing wilayah salju kalebu "wuta salju" sing diarani.

Apa wuta salju?

"Wuta salju" minangka salah sawijining cilaka mripat sing umum sampeyan bisa ngalami kakehan radiasi surya ing wilayah salju. Jeneng ilmiah kanggo kondhisi iki yaiku keratitis surya, sanajan uga dikenal kanthi jeneng "photokeratitis", lan kasusun saka peradangan area transparan sing paling njaba sing diarani kornea.

Kita kudu tansah nggawa kacamata salju disertifikasi supaya ora nandhang gejala wuta salju, sing bisa katon 6 nganti 12 jam sawise kena cahya amarga radiasi lan radiasi sing gedhe banget, lan sing paling umum yaiku loro mata kasebut kena ciloko. Gejala umum kalebu nyuda ketajaman visual, sensitivitas kanggo cahya, mripat abang, sensasi gritty, luh, lan nyeri parah.

Apa aku kudu nonton mripat saka salju?

Kita kudu njaga mripat saka efek salju sing bisa ditayangke. Penting, kudu dipikirake manawa salju bisa mbebayani kanggo sesanti lan efek ocular minangka pancegahan, lan uga kanggo ngerti pentinge supaya bisa nyandhang. kacamata saljukanggo ngurus mripat kita.

Ski preinan ski ing antarane riders lan kolega, iki minangka momen sing ora bisa dilalekake yen kita ora bisa nikmati, nanging penting kanggo ngerti manawa kegiyatan sing berisiko lan ngulandara kudu ditrapake kanthi serius lan njupuk kabeh langkah pencegahan sing bisa ditindakake topeng salju. 

Kacamata salju

Napa wilayah salju bisa mbebayani kanggo sesanti kita?

Wilayah salju pancen ora apik kanggo mripat amarga 2 alasan utama:

  • Apa sampeyan ngerti manawa salju nggambarake nganti 80% radiasi ultraviolet? Iki tegese refleksi kaping papat tinimbang banyu, sing uga dadi sebab kanggo ngurus sesanti kita.
  • Apa sampeyan ngerti manawa ketinggian wilayah salju luwih akeh mengaruhi kita? Efek sing mbebayani srengenge mundhak ing wilayah salju amarga proporsi radiasi ultraviolet mundhak 10% kanggo saben 1000 m inggil, minangka efek nyuda saringan atmosfer.

Radiasi surya nutupi saben dinane, kalebu dina sing paling angel, lan wilayah sing salju ora dikepengini. Wilayah kasebut, nyatane, minangka salah sawijining permukaan sing kudu luwih ati-ati lan pencegahan. Karakteristik lan kondhisi kasebut ningkatake level kahanan sing disebabake dening sinar matahari ing salju. Kita kudu mesthi nganggo klambi sing apik kacamata salju 2020 pelindung kanggo njaga mripat sing apik lan njamin visi lingkungan sing bisa ditindakake, supaya ora nindakake karusakan serius apa wae.

Saliyane sing diarani keratitis surya, penting uga kudu nganggo kacamata salju kanggo nglindhungi kita saka kahanan liyane kayata ciloko retina, keluwihan galur mripat lan ketegangan visual. Kita ngindhari kabeh iki kanthi apik kacamata salju, kualitas lan bersertifikat sing nglindhungi sesanti lan mbantu kita dadi luwih apik saben dina riders.

Kacamata salju

Apa kacamata salju paling apik ing taun 2020?

Kacamata salju sing paling apik yaiku kacamata bermutu sing cocog karo kebutuhan kita minangka pemain ski utawa papan salju, lan nglindhungi kita saka srengenge lan elemen kaya kudune. 

Paling apik Kacamata ski: 

  • Dheweke kudu homologis lan tundhuk karo standar ISO, nuduhake sertifikasi dening CE kanthi jaminan Uni Eropa.
  • Kudu dadi kacamata salju 2020 polarisasi kanggo mbantu kita supaya ora nggambarake sing ngganggu.
  • Dheweke kudu duwe lensa magnetik sing bisa diganti kanggo milih kategori kaca sing paling apik miturut acara kasebut.
  • Dheweke njamin perlindungan saka srengenge paling ora 90%; kurang saka iku bakal sithik.
  • Dheweke kudu duwe perlindungan UV-400, yaiku saka sinar UVA lan UVB srengenge.
  • Bahan kasebut kudu digawe saka polikarbonat cetakan, kayata poliuretan termoplastik, supaya luwih fleksibel lan genggeman.
  • Dheweke kudu bisa kacamata salju tahan, entheng, nyaman lan bisa diatur kanthi gampang supaya bisa nindakake fungsine kanthi bener.
  • Dadi Kacamata ski nganggo tali pangaturan anti-slip.
  • Dheweke kudu bisa kacamata salju Kanthi sistem ventilasi kondensasi internal, saéngga resirkulasi udara dadi progresif lan njamin visibilitas sampeyan.
  • Spesifikasi kalebu sistem lapisan anti-kabut dobel (antifog) mula ora kabut nalika nggunakake.

Kacamata salju 2020

Kacamata SNOW 2020: Tren

Tren saka kacamata salju 2020 adhedhasar 4 aspek: warna, ukuran, dinamisme lan bingkai. Ing taun iki, tren yaiku nganggo warna sing padhang lan kajaba para pelindung nggawe sampeyan katon luar biasa. Tren saka kacamata salju2020 / 2021Padha:

  • Kacamata salju warna sing sregep
  • Kacamata salju kanthi bingkai semi sing ora katon
  • Kacamata salju bingkai kandel
  • Kacamata salju gaya

Nanging, tren paling gedhe ing taun iki yaiku teknologi ing mburi kacamata salju 2020: Optik Kinerja Teknologi Tinggi X-POLAR minangka tren paling anyar 2020/2021.

Mikir tuku kacamata salju anyar bisa nggawe sawetara saraf, nanging yen sampeyan cetha banget babagan rekomendasi sing dibutuhake kanggo ngetutake target sing ditindakake, mula kabeh bakal luwih gampang kanggo sampeyan.

Elingi!

  • Pilih kualitas.
  • Investasi teknologi.
  • Nggambarake gaya lan kepribadian sampeyan.
  • Goleki bahan sing paling apik.
  • Pilih kacamata salju disertifikasi karo perlindungan matahari UV400.
  • Pilih Kacamata ski lensa sing bisa diijolake: kanggo kabut, udan, salju lan musim ski 2020.

Yen sampeyan mikir babagan ciri kasebut nalika sampeyan tuku aksesoris optik olahraga, ora ana cara sing salah, nanging milih sing paling apik kacamata salju 2020.

Kacamata salju

Yen musim panas, uga musim salju ... para penunggang salju sing padha weruh salju mesthi duwe pemain ski lan papan salju sing siap ngrusak iki mangsa ski. Lan sing paling ahli, ngerti banget: keamanan luwih dhisik! Mula aja ragu-ragu lan mesthi nggawa kabecikan kacamata salju 2020 Ndeleng sampeyan ing petualangan!


Publications sing gegandhengan

Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting banget nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Kacamata ski utawa kacamata salju Saka ngendi aku miwiti?
Yen sampeyan isih mikir babagan olahraga olahraga musim salju, aja nganti telat maneh maneh preferensi nalika milih arep miwiti, pilih modalitas sing paling cocog lan dingerteni
maca liyane
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Keturunan off-piste nganggo Kacamata Salju Paling freeride paling apik!
Freeride minangka jinis papan salju sing sampeyan turunake kanthi pistol, ing salju prawan, kanthi kacamata salju sing apik, ngindhari kabeh watu lan alangan sing metu
maca liyane
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Kacamata Snowboard Pilih sing paling apik mung kanthi 3 langkah!
Yen sampeyan mlebu ing jagad salju, utawa sampeyan pengin ngganti kacamata salju lawas karo sing luwih apik, luwih dioptimalake lan tahan, kita duwe formula sing cocog kanggo sampeyan pilih.
maca liyane
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju
Nganggo topeng ski sing apik iku penting banget nalika olahraga salju banget. Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam nalika ski? Temokake 5
maca liyane