Iki minangka 5 wektu nalika sampeyan kudu nganggo kacamata salju

September 21, 2020

Kacamata Blizzard Uller

Ngurus sesanti nalika olahraga kayata olahraga salju utawa ski, penting banget kanggo nggayuh tujuan. Lan nggunakake pasangan sing paling apik Kacamata ski (uga diarani topeng utawa kacamata salju) iku penting banget kaya nganggo ski utawa papan salju, utawa sepatu bot lan sandhangan termal sing cocog. Persentasi gedhe saka katrampilan olahraga salju gumantung saka jangkauan lan katrampilan visual kita, lan sing sejatine mung nggunakake sing paling apik kacamata salju sampeyan bakal bisa nggayuh visi sing sampeyan butuhake nalika olahraga olahraga petualangan ing salju.

Apa sampeyan rumangsa siyap ngatasi risiko alam ing wilayah salju? Waca banjur temokake 5 wayahe paling penting sing sampeyan temenan bakal ngurmati njupuk sing paling apik kacamata salju!

Kacamata Blizzard

INI WAKTU PALING PENTING NGgo GOGGLI!

1. NAK KANGGO BLUJU NGLAKU

Apa sing diarani salju?

Badai kanthi angin sing kenceng banget diarani "badai salju" utawa "salju salju" sing matesi visibilitas kita kurang saka sawetara meter. Iki minangka kahanan ekstrem sing kedadeyan ing wilayah salju, kanthi serangkaian risiko sing ana gandhengane amarga kasunyatane dheweke ngemot angin es kanthi kecepatan dhuwur. (udakara 56km saben jam) kanthi suhu ing ngisor nol derajat celcius.

Apa sing diarani salju?

ing badai salju dheweke dibedakake dadi "endhek" utawa "dhuwur" gumantung saka dununge. Iki minangka fenomena sing bisa mengaruhi atlit ing salju yen ora disiapake lan dilindhungi kanthi bener kanggo ngatasi.

Apa Blizzards Mbebayani?

ing badai salju Iki kedadeyan kanthi intensitas sing kuat banget paling ora 3 jam, ing kana es, cabang, udan es lan watu obah ing kabeh arah. Iki banget matesi visibilitas lan keamanan atlit, lan bisa banget ngrusak awak, sirah, lan mripat. Wayahe iki, yen ana badai salju, dadi kunci kanggo kabeh wong sing seneng olahraga ekstrem, amarga dheweke kudu siyap banget nganggep, mental lan fisik. Kajaba iku, penting banget kanggo nggawa peralatan sing cocog yen kudu ngalami badai salju nalika olahraga ing salju. Elinga, siyap banget kanggo wayahe iki kanthi alat sing dibutuhake lan elinga nganggo kacamata salju sing apik banget ngasah sesanti ing kahanan kasebut. Yen sampeyan ana ing badai salju, golek papan ing cedhak yen bisa, sanajan rekomendasi kasebut bakal terus bali menyang pangkalan utawa paling ora nyuda sawetara ketinggian.

Kacamata ski

2. Sajrone JAM PEAK

Kepiye risiko srengenge nalika jam kerja?

Aja lali yen radiasi surya ditambah nalika wayah pucuk (wiwit 11 esuk nganti 15 sore), luwih-luwih yen srengenge katon ana ing salju putih. Nalika kedadeyan kasebut, risiko kerusakan kulit lan mripat lan sunburn bakal saya tambah. Sajrone jam kerja, efek sinar ultraviolet sing mbebayani mundhak, amarga efek ing permukaan bumi saya tambah. Elinga yen musim panas, 9:00 esuk uga dianggep minangka jam sibuk sing mbebayani tumrap kesehatan lan visibilitas mata.

Nalika ski lan salju ing wektu sing paling dhuwur, utamane ing wayah awan, para atlit kudu nyandhang sarung tangan (lan ora mandheg). kacamata salju utawa topeng ski sing berkualitas. Iki supaya bisa ngatasi cahya sing gedhe banget ing wilayah salju lan nglindhungi mata saka karusakan langsung saka sinar srengenge. Elinga manawa visi kita ing tumindak lan nalika olahraga olahraga petualangan kudu dijaga kanthi apik lan aja nganti kompromi. Sampeyan bisa uga amarga cahya sing akeh bisa nyebabake penglihatan sampeyan saka adoh lan cedhak yen sampeyan ora nganggo kacamata salju sing apik, lan ora disaranake menehi kompromi kejelasan visual.

Elinga yen, sanajan jam sibuk saben dina paling mbebayani tumrap kesehatan kulit lan mripat kita, iki ora ateges yen sisa jam uga ora mbebayani, amarga mbebayani. Sinar saka srengenge mesthi ana, wiwit esuke nganti surup, sanajan ing awan. Sinar srengenge bisa ngliwati mega kasebut! Sampeyan mesthi bakal seneng njupuk sing apik kacamata saljukapan wae

Kacamata ski

3. ING PERTANDINGAN SUKAN

Salah sawijining momen paling penting kanggo saben atlit ekstrem yaiku lomba olahraga. Ngidam adrenalin atlit sing saingan ing macem-macem kategori lan olahraga ing salju meh ora bisa dipenuhi. Ing kompetisi olahraga, ora perlu diragukan, mung kapercayan, katrampilan, bakat lan semangat kompetitif, nanging uga penting kanggo nggawa kabeh peralatan sing cocog.

Ing kompetisi, dheweke nggunakake kabeh, lan dheweke kudu siap banget lan siyap. Nalika sampeyan main ski utawa salju, konsentrasi kudu fokus banget kanggo nggayuh tujuan lan manuver kanthi bener, mula yen sampeyan duwe sawetara kacamata salju diselehake kanthi apik lan nglindhungi jangkoan visual sampeyan nalika melu kompetisi ekstrem ing salju, mesthine sisane bakal alami.

Goggel Rambut Puncak

4. YEN KAMU KANGGO MULAI

Apa aku kudu nganggo kacamata salju yen isih pamula?

Sampeyan kudu mesthi nggawa kacamata salju utawa topeng salju, ora masalah yen sampeyan pamula utawa yen sampeyan paling angel ing olahraga kasebut.

Yen sampeyan ngenalake olahraga salju, mesthine sampeyan bakal ngerti carane mlaku-mlaku ing salju, nggawa ski utawa papan salju nalika sampeyan munggah gunung ... ing tahap kasebut yen sampeyan tiba kanggo ngangkat.

Lan nalika miwiti olahraga petualangan lan olahraga salju, kita wiwit saka gerakan sing wis ditindakake para ahli sajrone pirang-pirang taun, ing tangan siji gampang lan ing sisih liyane rumit banget, nanging yen sampeyan petualang sejatine ora ana sing ngalangi sampeyan nalika mlaku. Nanging ora mung penting sampeyan ora mungkasi apa-apa, nanging kabeh sing penting nyebabake sampeyan luwih maju. Saiki sampeyan nonton kompetisi, nekani kelas lan latihan kanthi siyap-siyap kanggo tumindak, nanging mbaka sethithik sampeyan bakal bisa ndeleng keputusane sing nggawe sampeyan dadi atlit sing hebat.

Sithik mbaka sethithik sampeyan bakal kenal karo peralatan sing dibutuhake, sandhangan termal, sepatu bot, papan utawa ski, helm lan helem topeng ski. ¡¡Temokake sing cocog kanggo sampeyan lan rasakake olahraga kasebut!

Sampeyan bakal ngerti pentinge nggawa kabeh peralatan sing sampeyan butuhake, utamane kacamata salju sing bakal nglindhungi sesanti lan rai nalika ngleyang salju.

Kacamata Blizzard

5. Yen sampeyan butuh lensa khusus, lensa sing bener utawa sing wis GRATIS

Yen sampeyan duwe kahanan mripat kayata presbyopia, hyperopia utawa astigmatisme sampeyan kudu tuku sawetara kacamata salju sing ngidini sampeyan adaptasi nganggo lensa dobel, saengga kahanan visual sampeyan paling optimal nalika olahraga ski utawa snowboard. Sampeyan kudu nggawe lensa khusus karo formula, nanging topeng sing sampeyan tuku kudu kacamata ski magnetik sing bisa diijolake.

Apa ana kacamata sing bisa disetel?

Nggunakake topeng ski sing bisa disetel ana lan duwe kaluwihan. Kaping pisanan, dheweke njamin sesanti sing cukup lan sing liyane gampang adaptasi utawa nambah klip optik nganggo lensa lulusan sing diperlokake. Elinga yen ora luwih becik olahraga olahraga nganggo kacamata biasa; Iki kudu khusus lan bisa adaptasi karo kondisi mripat sampeyan.

Yen sampeyan salah siji sing ngalami kondhisi beda kayata sensitivitas foto, sampeyan uga kudu nggawa barang sing apik kacamata salju sing ngidini sampeyan ngganti kategori lensa sing digunakake ing kacamata.

Elinga yen iklim lan cahya ing wilayah salju luwih kuat tinimbang biasane, lan bisa beda-beda gumantung saka siji wayahe. Yen sampeyan duwe Kacamata magnetik kanthi lensa sing bisa diganti Sampeyan bakal luwih gampang nggunakake sing cocog nalika mbutuhake! Bayangake yen bisa ngilangi lan ngganti kacamata salju ing sawetara detik!

Kacamata Blizzard

Tindakake saran iki kanggo milih kacamata paling apik kanggo VENTISCA!


Kepiye milih kacamata ski paling apik?

  • Dheweke kudu nglindhungi UV-400 kanthi proteksi 99% utawa 100% tanpa pangecualian, utawa sampeyan bakal ngrusak mripat ing proses kasebut.
  • Tuku dening kacamata salju nganggo lensa magnetik sing bisa diganti, supaya sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang milih kategori kaca sing paling ideal kanggo saben jinis iklim lan padhang.
  • ing kacamata salju sing sampeyan pilih kudu menehi kejelasan optik sing apik banget, lan sesanti bola sing cocog kanggo ngenali macem-macem wilayah salju nalika ski utawa snowboard. Kanthi iki sampeyan bakal duwe tampilan lereng lan lereng sing optimal, uga kurang distorsi lan sesanti periferal sing apik.
  • Pilih kacamata kanggo badai salju kabut ing dina ribut, badai salju lan kurang katon. Kacamata ski lapisan loro kanthi lapisan anti kabut sing paling disaranake. Iki nyedhiyakake sistem ventilasi internal sing bakal ngilangi panas ing kacamata ski sampeyan.
  • Tuku kacamata salju cahya nganggo kaset anti slip supaya apik ing sirah lan helm sampeyan. Luwih kenthel luwih apik!
  • Priksa manawa kacamata salju sampeyan disetujoni CE lan tundhuk karo standar keamanan Eropa.

Kaca tingal

Pilih topeng ski paling apik Gampang banget ditindakake! Elinga yen bakal dadi sekutu paling apik kanggo nglindhungi mripat sampeyan saka radiasi lan cahya sing salju lan cuaca umume: cabang, salju, serangga ...

Nggunakake peralatan sing pas nalika ski utawa salju iku penting supaya sampeyan bisa ngrasakake lan ngrasakake adrenalin kanthi maksimal, lan kalebu, tanpa mangu-mangu, sawetara sing apik kacamata salju. Aja ngenteni maneh!


Publications sing gegandhengan

Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Kacamata Ski Temokake kapan lan kenapa sampeyan kudu nggunakake!
Nganggo kacamata ski iku penting nalika nindakake olahraga iki ing format apa wae. Apa sampeyan wis ngerti modhisi ski kasebut? Terus maca kanggo ngerti modalitas paling apik
maca liyane