Ski ing Colorado

Temokake pengalaman main ski ing pegunungan Colorado!

September 18, 2020

Ngleyang mudhun ing lereng Colorado lan sentuk hawa seger nalika ski relief sing luar biasa ora ana tandhingane. Pengin sinau luwih lengkap babagan pengalaman ski ing Colorado? Waca banjur temokake level adrenalin sing ditawakake papan sing luar biasa iki!
Ndeleng artikel lengkap